400.000 kronor extra på Hockeybomben!

Publicerades den 27 mars 2024

Dagens inlägg kommer givetvis handla om den fina Hockeybomben med 400.000 extra i potten, vi vill dock bara nämna vilken otroligt intressant runda det var på ET igår. En ensam vinnare alltså, mäktigt och grattis till dig! Vi hade verkligen våra chanser, länge och väl var det faktiskt vi som satt och hoppades på en 13-rättare och ensam vinnare. Vi var väldigt rätt på det som helhet men tyvärr nådde det inte hela vägen fram denna gång.

Idag får vi nya chanser och revanschsuget är stort! Inne i ombudet har vi öppnat upp system som ska ta sig an den fina Hockeybomben.

Dagens spelförslag byggs som vanligt via reducering.se. Verktyget är marknadens vassaste och har flertalet fina funktioner som tar ditt pool-spelande till en helt ny nivå. Självklart gratis att använda/skapa konto, testa!

Nu tar vi tag i bygget!

Rögle (1,3,4) -Färjestad (1,2,3,4,5)

3-0 i matcher till Rögles favör, det var det nog inte många som trodde när denna serie drog igång. Färjestad var inte alls påkopplade i de två inledande hemmamatcherna och grävde sig ett rejält hål. Bättre nu senast men högst troligt är det för sent att vända på denna skuta även om vi tror att värmlänningarna verkligen kommer bjuda upp till dans idag nere i ängelholm. Våra rader favoriserar bortasidan här och högst troligt kommer svenska folket göra det motsatta när det vankas inlämning, trots jämna odds (liiten fördel FBK)

Luleå (0,1,2,3) -Växjö (1,2,3)

Även här har ett lag sprungit iväg till 3-0 i matcher, desto mindre överraskande här. Växjö har kontrollerat den här serien på ett imponerande sätt och att detta är över är inget snack om saken oavsett vad som händer ikväll. Här ser vi gärna en matchbild som går hand i hand med total-oddsen. Marknaden förväntar sig målsnålt precis som oss. Liten fördel Växjö och för den som är sugen på ett spel på oddset så tycker vi att priserna på Lakers ser attraktiva ut. Växjö Moneyline till två gånger degen finns hos Bet365 bland annat.

Mora (1,2,4) – AIK (0,1,3,4)

Här har vi en helt annan historia än de två ovanstående. Målrikt och en jämn serie har vi bjudits på här (3-2 fördel Mora). Att få grepp om hur denna match kommer utspela sig är inte helt lätt, kommer det fortsätta som tidigare, får vi se en helt annan matchbild? Vi väljer att gå en mellanväg och plockar med lite gott och blandat. Vår känsla är dock att AIK kan störa mer än vad oddsen indikerar. Vi vill trots detta plocka med den rejäla rensaren ”0” på AIK, lite respekt har vi ändå för oddsen här hemma i Sverige även om vi genom åren haft övertaget på marknaden.

Färdigt spelförslag för 1121 kronor (48% reduceringsgrad)

Blå- max en, vi vill inte betala för sinnesjuka kombinationer även om vi väldigt gärna ser att en av dessa rensare går in.

Grön- minst två, lite mjukare rensare och i detta fack vill vi verkligen jaga ett par stycken.

Röd- max två, 2:orna på hockeybomben är alltid hårt betrodda, vi vill inte betala för allt för många i kombination med varandra.

Stort lycka till idag!