Annorlunda men kul Stryktips!

Publicerades den 10 september 2022

Förra helgen var det jackpot och vi fångade in en fullträff för 1,3 miljoner kronor via ”Miljongängets Stora Jackpot”. En fantastisk omgång och vi gläds med er som vann! Nu är det andra förutsättningar som gäller idag och vi laddar såklart om för nya vinster.

Alla känner till vad som hänt i England och drottningen sorgliga bortgång vid en aktningsvärd ålder. Inställda fotbollsmatcher i hela Storbritannien och därmed annorlunda Stryktipsrunda. Vi får istället för Premier League & Championship se matcher från bland annat Serie A, La Liga, & Bundesliga mixat med Allsvenskan & matcher från Belgien till exempel. En salig blandning – passande för dagen.

När det sker något annorlunda gäller det att tänka till. Vad gäller idag? Vilken strategi är bäst och hur bör vi resonera kring svårighetsgrad, pottstorlek och andra förutsättningar för just denna kupong? Några faktorer som vi kan räkna med idag är att:
1. Omsättningen kommer bli lägre än normalt. Sent öppnad kupong i kombination med många konservativa spelare i Sverige som av principskäl bara spelar Stryket med engelska matcher.
2. Lägre omsättning innebär mindre 13-rättspott och därmed en aspekt att tänka på när svårighetsgraden i bygget ska utformas.
3. Det är 10 miljoner till en ensam vinnare. Färre motståndare enligt punkt 1 här ovan, det ökar chanserna att kamma hem megavinsten.

Av ovanstående fakta kan vi konstatera att det bör vara klokt att välja antingen en strategi där en försiktigare approach används och som siktar på utdelningar mellan 100 000 – 500 000 kr eller en rejält offensiv satsning med syfte att lämna in ett system som innehåller rader som kan bli ensam vinnare. På dagens spelförslag jobbar vi med den defensivare varianten men som sagt, den andra vägen att verkligen gå för ensam vinnare kan vara lockande idag med!

Nu kastar vi oss över kupongen!

Fyra större favoriter finns att hantera (Milan, Inter, Barcelona & Ajax). I den kvartetten behöver vi finna ett par spikar och jobba någon skräll. I övrigt många jämna och kluriga matcher på kupongen, en skön mix. Endast 2,5 miljoner omsatt i skrivande stund varav ca en femtedel är stående veckorader – mycket kommer att hända med streckfördelningen under dagen, var så säkra!

Spikar

Av de fyra nämnda storfavoriterna väljer vi att ge Inter och Barcelona förtroendet som byggstenar på detta förslag. Streckprocenten på båda kommer säkerligen att stiga under dagen men förhoppningsvis stanna på rimliga nivåer. Risken att Milan och Ajax blir mer överstreckade känns påtaglig.

I övrigt ringas Marseille och Köpenhamn in som spikar runt 50 % streckprocent. Förhoppningen är att båda dessa ska vara två favoriter som hamnar lite i skymundan idag och inte rör sig norrut i streckprocenten. Slutligen får FC Emmen förtroendet som en riktigt kul spik. Streckas i nuläget bara en bit över 30 % men ska vara tydlig favorit i det förmodade bottenmötet med Excelsior. En match där vi ge oss själva ett härligt försprång mot många Svenssons som antingen kollar tabellen och väljer 1X eller slentrianmässigt helgarderar för att det är okända lag.

Garderingar

En nyckel för att nå vettiga pegar idag är givetvis att fälla några av kupongens favoriter. Milan helgarderas, Ajax garderas upp med ett kryss. I mellanfacket helgarderar vi Atletico Madrid och Schalke samt utelämnar Lilleström via en fräck X2:a på Strömsgodset. Alltså totalt fem matcher där en skräll välkomnas av oss.

I övrigt snickrar vi oss i mål med ramen via sköna ”hårdrocksnävar” i match 12 & 13 där kryssen ser ut att få onödigt mycket kärlek av svenska folket.

Ramen är klar och vi tar en kik på totaloddsprognosen. Den visar att vi har rader i intervallet 3500 – 1 700 000. Rätt spretigt och det är framförallt ”vänstersidan” som behöver höjas upp och därmed svaga rader städas bort.

Reduceringar

Självklart använder vi som vanligt Sveriges bästa reduceringsverktyg – reducering.se. Ja, faktiskt ett verktyg som är grymt användbart även om du inte tänkt reducera! Matematiska system kan med fördel knappas in och totalodds undersökas, vinstprognoser granskas och systemet lämnas in utan en enda reducering. En extra fördel med att lämna in via reducering.se är möjligheten att följa systemet via den fräcka liverättningsfunktionen där.

Men tillbaka till vårt uppdrag med att reducera systemet med syfte att städa bort svaga rader som ger usel utdelning. Två villkor används idag:

Grön reducering: Milan, Atletico, Schalke och Ajax markeras. Kravet sätts sedan att ”minst 1 men max 2” av dessa lag ska/får vinna. Ett ganska tufft krav där vi alltså kräver två skrällar i dessa fyra matcher. Samtidigt anser vi att det är för tufft att jobba bort alla fyra favoriterna och balanserar upp systemet bra via att kräva att minst en ska vinna.

Blå reducering: Här tar vi sikte på tre fina värdetecken som vi gärna lägger lite extra vikt vid. Strömsgodset, Eupen och Charleroi – minst ett av lagen ska vinna.

Systemet är vässat, totaloddsprognosen är nu mellan 14 000 – 900 000 och utdelningsprognosen visar att majoriteten av våra rader spelas mot 100 000 – 500 000 kr i utdelning, exakt som vi önskade! Visst är det grymt fint att kunna sätta upp ett önskemål vid start av sitt bygge och sedan via smarta garderingar och reduceringar nå det målet?! Nu återstår bara en sista detalj, att utfallen i matcherna blir som vi hoppas – men vi lovar att det sker då och då och vid dessa tillfällen tar vi bra betalt i form av fina vinster!

Spelförslaget i sin helhet här! Ramen bantad från 1296 rader till 798 rader.

Rygga via ”lämna in”-knappen eller köp en andel i Miljongängets Lilla ST för 96 kr (som spelas med ramen på 1296 rader).

Häng med ett gäng i storform och som gör jobbet varje dag!

Skrällen
  • Strömsgodset X2
team-skrallen
Spiken
  • Inter
team-spiken
Draget
  • FC Emmen
team-draget
SVENSKA SPEL - VÅRA ANDELSSPEL