Årets rullpott på Bomben!

Publicerades den 16 november 2023

Vilken jäkla dunderkväll som väntar! En helt magisk rullpottsomgång på hockeybomben väntar, 1 166 825 kr extra i potten vilket är den största rullpotten vi sett på mycket länge när det kommer till Bomben. En ensam vinnare kan spela hem över 2 miljoner ikväll, ja kanske ännu mer! Som om inte det vore nog, det är även 4 mille jackpot på Europatipset och där har vi ett spel som smyger under radarn ikväll. Dels är det en ”tråkig landslagskupong”, dels tidigt spelstopp (kl 17:59). Det kan bli extremt bra spelvärde med den stora jackpotten och den låga omsättningen kombinerad.

Magkänslan säger att det kan bli en kväll i Miljongängets smak. Ett hungrigt gäng som kastar sig över dessa läckra potter och som klonkar in vinster på båda spelformerna? Det scenariot tror vi på – surfa in i butiken och hugg några andelar till kvällen redan nu!

 

Fet rullpott på Bomben

 

Spelförslag

Vi lägger fokus på Bomben idag, det är en ovanlig runda som bara inträffar några gånger per decennium! Ni vet säkert alla hur svår spelformen Bomben är. Det är alltså exakta hockeyresultat som ska tippas, tre stycken matcher. Enbart alla rätt premieras, det finns inga tröstpriser likt Stryktipset eller Europatipset utan hela vinsten ligger i en vinstgrupp.

För att lyckas med uppdraget ökar givetvis chansen ju fler rader du spelar. Därför är just andelsspel på Bomben mycket attraktivt. Men vill du spela själv -dels för att inte behöva dela vinsten med andra och dels för att du vill formera ditt bygge efter egna tankar – då rekommenderar vi verkligen att använda Reducering.se för att via ett reducerat system öka chanserna till fullträff!

Låt oss kika på kupongen och ta fram ett spelförslag! Vi bygger en grundram som vi sedan reducerar med hjälp av ovan nämnda reduceringsverktyg.

Linköping 1,2,3 – Färjestad 1,2,3,4,5
Skellefteå 1,2,3 – Växjö 2,3,5
Frölunda 3,4,5,6,7 – Malmö 0,2,3,4,5

Ramen är på totalt 3375 rader. Vi ser framför oss två relativt tighta matcher mellan LHC-FBK och SAIK-Växjö. Försöker ändå få med oss några lite skrällaktiga tecken som femmorna på FBK och Växjö och nollan på LHC. Dock är det i matchen Frölunda-Malmö som vi verkligen försöker skapa rader med potential till bra pengar. 6,7 på Frölunda och 0,4,5 på Malmö är alla tecken som kan få utdelningen att dra iväg.

Just matchen Frölunda-Malmö är intressant att belysa. Historiskt har lagen spelat många jämna och målsnåla matcher inbördes. Inget av lagen har presterat mer än tre mål i lagens nio senaste möten! Det är verkligen anmärkningsvärt! Men vi väljer att inte lägga så stor vikt vid detta. Framförallt Malmö kommer med helt annan approach denna säsong, betydligt mer offensivt och frejdigt spel. Frölunda har mycket kapacitet med men har ofta svårt att få målskyttet att lossna trots många skott och hög xG. Vi målar alltså brett här och hoppas på något slags udda resultat!

Reduceringar

Vi kommer att jobba med tre färgreduceringar för att effektivisera vårt bygge och både skära bort alltför svårfångade kombinationer liksom för ”tråkiga” diton.

Grön färgreducering: Vi markerar Frölunda 6,7, Malmö 4,5 och Växjö 5. Krav sätts sedan att exakt 1 av dessa tecken ska gå in. Vi kräver därmed att få med oss ett skrälltecken här men vill inte betala för mer osannolika komber där det blir två eller tre skrälltecken som går in. Den som vill spela mer offensivt kan kanske korrigera till ”min 1, max 2” här, dock blir kostnaden högre.

Röd färgreducering: Här markeras två trötta tecken i FBK 2 och Malmö 2. Villkor sätts att max 1 av dessa får gå in.

Blå färgreducering: Ettorna för Linköping, Färjestad och Skellefteå ser tilltalande ut. Förväntat målsnåla matcher och dessa tecken står runt 15 % streck. Vi sätter krav att minst en ska gå in!

 

Spelförslaget är klart och ses här! 922 rader.

 

Det går att rygga förslaget rakt av via inlämning (klicka röda knappen nere till höger) eller så kan du själv bygga vidare och använda förslaget som grund!

Påminner ytterligare en gång om vilken jäkla superkväll detta är spelmässigt – missa inte chansen att vinna på Europatipset och Bomben idag!

Fet rullpott på Bomben

 

Skrällen
  • Målrikt i Frölunda-Malmö
team-skrallen
Spiken
  • Skellefteå 1,2,3 mål
team-spiken
Draget
  • Minst en "etta" för LHC, FBK eller SAIK!
team-draget
Köp en andel av Miljongänget!