Åttondelsfinaler på ET och 300k extra på Bomben!

Publicerades den 7 mars 2024

Torsdag har blivit en intensiv speldag under vintern och idag är inget undantag. Det är så väl Europatipset som 300 000 kr extrapengar på Bomben. Man får passa på att njuta för spelutbudet kommer att smalna av ju närmare sommaren vi kommer, trots att EM 2024 ska spelas. Med tungan rätt i mun och lite hjälp av fru fortuna hoppas vi kunna ta oss hela vägen till en klonk!

Vi kommer i analysen att fokusera på fotbollen och Europatipset,  det är nämligen slutspelsmatcher i Europa League och Conference League som ska spelas. För den fotbollsintresserade blir det en magisk kväll då det är en hel drös av intressanta matcher att titta på!

I spelförslaget ska vi hålla känslorna borta och istället se varje match rent objektivt, hålla oss till spelvärde och en solid strategi för att försöka få till en fullträff. Systemet spelas med en grundram på 1296 rader och kan köpas här för 96 kr per andel (Miljongängets Lilla ET).

Extrapengar på Bomben

Spelförslag Europatipset

När storlag som Liverpool, Roma och Milan finns på kupongen och de möter mindre “kända lag” så brukar det betyda en sak – de blir rejält överstreckade. Precis så ser det ut under förmiddagen och även om det kan fixa till sig framåt spelstopp så får vi spela den handen vi har blivit tilldelad under förmiddagen. Vi tittar förbi dessa lag och hamnar istället med följande spikkombo:

  1. Marseille (51%)
  2. Bayer Leverkusen (84%)
  3. Aston Villa (55%)
  4. Club Brugge (32%)
  5. Servette (53%)

När det är omgångar utan jackpot vill vi följa linjen med spelvärde än hårdare än en omgång med jacke. Det finns egentligen två anledningar till det: 

  1. När återbetalningsprocenten sjunker är det svårare att extrahera spelvärde, då måste man våga gå stenhårt mot strömmen (fast balanserat såklart). 
  2. Många större och bättre spelare avstår att spela rundor utan jackpot, då brukar inte streckprocenten röra sig mot korrekt värde sista timmarna i lika hög utsträckning.

Därför väljer vi, förutom Bayer Leverkusen, spikar som har bra streckvärde sett till oddsmarknaden. Framförallt ser Marseille, Aston Villa och Club Brugge extra attraktiva i skrivande stund. Det sistnämnda är brutalt felstreckad under förmiddagen, visst att Molde såg bra ut i sextondelsfinalen och de spelar på konstgräs men de är off-season och möter ett bättre lag – 32% är helt uppåt väggarna felvärderat. 

Vi tar det ganska lugnt på halvgaddarna, det är väl egentligen bara vaskningen av Dinamo Zagreb som sticker ut, även det är grundat i streckprocenten. 55% skulle innebära att D. Zagreb ska vara favs till runt 1,82 på oddsmarkanden, vilket knappast överensstämmer med verkligheten. Då ställer vi oss mer än gärna på motsatt sida!

Avslutningsvis tar vi två gubbar och ett lyxkryss på Benfica – Glasgow. Vi har nu en ram med hög potential fast fortfarande något obalanserad i båda ändar. Det ska vi lösa med hjälp av reducering,se!

Reduceringar Europatipset

Med tanke att vi egentligen bara har utelämnat D.Zagreb bland favoriterna på kupongen så MÅSTE vi se till att fälla ett par favoriter för att undvika scenarion där vi vinner några hundralappar vid 13 rätt.

Röd färgreducering – Fem rejält överstreckade favoriter markerar, minst 1 men max 2 av dessa får vinna. Det kan upplevas tufft och offensivt men det är en nödvändighet att fälla dessa typer av tecken om vi vill få bra betalt i slutändan!

Gul färgreducering – Freiburg, Strum Graz och PAOK gillas under förmiddag – minst en seger behöver vi få med oss!

Spelförslaget är spikat!👇 Vi har skapat ett bygge med potential trots att totaloddsprognosen inte stuckit iväg nämnvärt. 

Spelförslag för 660 kr (49% reducerat)

Skrällen
  • PAOK
team-skrallen
Spiken
  • Aston Villa
team-spiken
Draget
  • Club Brugge
team-draget
Köp en andel av Miljongänget