Back to back extrapengar på Topptipset!

Publicerades den 3 oktober 2023

Back to back extrapengar på Topptipset, jo vi tackar! 250.000 extra puttas in i potten även idag, fina hösten är här för oss spelare! Sex matcher från Champions League och två från The Championship. Läckert minst sagt.  Lyfter Manchester United idag? Kör Bayern över våra nordiska vänner från Köpenhamn? Blir Napoli-Real Madrid så sprakande som man kan tro? Frågorna är många och senare i kväll har vi facit även om vi ska ge oss på att sia om de olika utgångarna här i inlägget.

Dagens spelförslag byggs som vanligt via reducering.se. Verktyget är marknadens vassaste och har flertalet fina funktioner som tar ditt pool-spelande till en helt ny nivå. Självklart gratis att använda/skapa konto, testa!

Nu bygger vi!

Spika

Dagens spelförslag kommer byggas via två spikar, resten helgarderat. För att få ner radantalet och vässa systemet precis så som vi vill ha det så använder vi verktyget.

Första singeltecken är United, ”lyfter Manchester United idag?”. Det är frågan många ställer sig och kikar vi på strecken är svenska folket tveksamma. Vi lägger dock känslorna helt åt sidan här och utgår från att en likvid marknad som Champions League ändå är ligger ganska nära facit. Att vi vid extrapengar får en favorit med så pass hög vinstchans till ett så här bra pris är inte allt för vanligt. Bara att nypa!

Vi spänner bågen en aning och spikar av PSV Eindhoven, understreckade i nuläget och känslan är att den kommer stå sig fint hela vägen in till spelstopp. Ett gäng andra favoriter kommer dra till sig stugornas uppmärksamhet innan de väljer att gå kort här. Precis som med motiveringen på United så håller vi gärna oddsmarknaden i handen här. Vi höglikvida marknader så är det bara att lita fullt ut på att oddsen stämmer. Magkänslan får du istället använda dig av när du funderar vilka typer av andra system du möter i poolen. Att värdera lagens vinstchanser en sådan här omgång ska du ej lägga någon tid på.

Reducering

När vi fyllt i vår ram så ser vi att det spretar något enormt. Riktiga skitrader blandas med smått osannolika oddsmässigt. Detta intervall måste vi tighta till! Vi krånglar inte till det alls och det behöver inte du heller göra om du känner tröskeln är för hög till att ta steget in till ”reduceringsdjungeln”

Blåa utgångar placeras på fyra favoriter, Arsenal, Bayern Munchen, Inter och West Bromwich. Kravet ställs till minst två, max två. Ett krav på att exakt två av dessa ska vinna med andra ord. Känns det konstigt, eller läskigt? Kanske rent av lotto att exakt två av dessa ska vinna? Lägg de känslorna åt sidan och se på det nyktert istället. Vårt mål var att kapa av rader i båda ändar och det har vi gjort är på ett väldigt effektivt sätt. Systemet har nu en reduceringsgrad på 70% och ett bygge som förut kostade 729 kronor är nu nere på 216 riksdaler.

Spelförslag för 216 kronor

Miljongängets andelar

Missa dessutom inte tävlingen ”Lavinen” inne i vår Facebook-grupp. 10.000 kronor up for grabs! Det är INTE för sent att kliva in.