Big 9 – äntligen jackpot

Publicerades den 17 maj 2024

Trist utfall i lördags när utdelningen stannade på 4500 kr för 9 rätt, vi hade hittat nian på Miljongängets Kraftfulla om Wolves tagit minst en pinne hemma mot Crystal P, men vi sätter den vid högre utdelning istället! Utdelningen på 7 rätt föll bort och vi har därför en jackpot att se fram emot på söndag (!) Premier League går i mål och ATG gör precis som Svenska Spel och flyttar över Big 9 till söndagen. Småtrist spelmässigt att både Arsenal & Citys matcher är med på lappen men samtidigt sportsligt superhett såklart. Vi ska försöka bygga en smart lapp som kan vinna bra pengar ändå!

Veckans Big 9-kupong

Fem matcher från Premier League, två från Allsvenskan samt en vardera från La Liga och Serie A är det vi har att jobba med. Arsenal & Man City är enormt stora favoriter och står båda under 1,20. Chansen/risken att båda lagen vinner är ca 75 % – well ”there is a chance” för skräll trots allt! Men vi kommer att spika båda ettorna här på spelförslaget och jobba skrällar på andra håll, exempelvis på över/under-spelen.

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

West Ham var en bra spik i lördags och vi tar en ny spik från PL. Brighton hemma mot Man U känns kanonfin till under 40 %! Man U har en FA-cupfinal som väntar nästa helg och riskerar givetvis inget onödigt här. Brighton har ryckt upp sig en del på slutet och kommer nog såra Uniteds darriga offensiv många gånger. Matchen förväntas att bli målrik och att Brighton gör 3+ mål känns sannolikt och därmed är ettan mycket gångbar!

Bästa över/under på Big 9

Allt talar för en underhållande match mellan Crystal Palace-Aston Villa. Villa var involverade i en häftig veckohistoria, 3-3 mot Liverpool i en härlig match! Crystal P har varit strålande en längre tid, mycket tack vare sin offensiv. I en match som inte gäller så mycket finns alla förutsättningar för gas framåt från båda håll. Runt 70 % på över 2,5 är inte alls farligt, det spikas!

Bästa skräll på Big 9

Brighton skrällde mycket fint förra veckan, X2 borta mot Newcastle! Denna vecka är det Brentford som vi hoppas fäller samma Newcastle. Nu får vi dessutom ett Brentford på hemmaplan och ett notoriskt bortasvagt Newcastle. Streckning på över 50 % på ”Skatorna” är ett rent skämt och inget vi vill betala för – jobba 1X!

+

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

Skrällen
  • Brentford 1X
team-skrallen
Spiken
  • Brighton
team-spiken
Draget
  • Över 2,5 mål Crystal P-Aston Villa
team-draget
Köp en andel!