Big 9 doftar bra betalt!

Publicerades den 17 mars 2023

Antklimax i lördags då det var strul på atg.se och vårt system som bygger på detta spelförslag inte kunde lämnas in. Dock ingen större fara på taket då spiken Brighton svek och vi inte hade fixat nio rätt ändå. De andra två dragen som presenterades satt dock fint, Valencia-Osasuna under 2,5 mål (1-0) samt skrälldraget på Bologna 1x mot Lazio (0-0). Känslan är god när vi tar oss an denna veckas utmaning – lirar allt som det ska på ATG så är vi het utmanare till 9 välbetalda rätt på Big 9!

Veckans Big 9-kupong

Fem matcher från Premier League som kompletteras med en tysk match, en italiensk och avslutningsvis två spanska fighter. Det finns tre lite halvstora favoriter i Chelsea, Dortmund och Atletico Madrid. Vi skriver halvstora med tanke på oddsen som beskriver vinstchanser på ca 60-70 % för dessa lag. Att sedan de tidiga pengarna streckar alla tre galet högt kring och över 80 % är en annan sak! Det finns alltså mycket goda chanser att hitta någon skräll i dessa matcher, för chansen/risken att alla tre faktiskt vinner är mindre än 25 %… Härliga förutsättningar och vi tokgillar läget!

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Med tanke på ingressen här ovan och de överstreckade tre största favoriterna så tar vi sikte på annat håll när veckans spik ska bankas in. Brentford får förtroendet. De åkte på en ovanlig plump i protokollet i lördags borta mot Everton, men studsade genast tillbaka via en övertygande seger mot Southampton. På hemmaplan är de oerhört starka. Leicester har problem, fyra raka torsk och nedflyttningshotet blir mer och mer reellt. Brentford ser ut att bli överstreckade, men ändå inte i samma utsträckning som andra lag på kupongen. Förhoppningsvis fortsätter denna spik gå lite under radarn hos våra motståndare i poolen!

Bästa över/under på Big 9

Underspelen fortsätter sitta bra som ”veckans drag”. Dumt att bryta något som fungerar! Precis som förra veckan är det till Spanien vi beger oss. Espanyol-Celta Vigo kanske inte vid första anblick skriker UNDER. Framförallt hemmalaget Espanyol har varit inblandade i en hel del målrika matcher och har gått över 2,5-linan sju av sina tio senaste matcher. Celta däremot tightare och har under 2,5 i sju av tio senaste. Att påstå att vi känner dessa lag utan och innan vore att överdriva. Men vi har det bästa och tryggaste stödet, nämligen oddsmarknaden! Där värderas under 2,5 mål till ca 60 % chans. Nuvarande streckprocent på 54 % är ett fynd och vi tror att det är stor chans att den stannar under 60 % med. Kanon!

Bästa skräll på Big 9

Wolverhampton-Leeds är en superviktig match i de nedre regionerna i Premier League. Av någon anledning streckas Wolves upp till klara favoriter, 58 % i skrivande stund. Det är minst 15 procentenheter för högt. Det kommer högst troligt bli en tight match där små detaljer avgör. Då tar vi jättegärna chansen att spela skrällen X2 till 42 % och skakar av oss en del svaga motståndarkuponger! Inte dumt att komplettera med ”undern”, resultat som 0-0, 1-1, 0-1 ligger mycket nära till hands! 

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

 

Skrällen
  • Leeds X2
team-skrallen
Spiken
  • Brentford
team-spiken
Draget
  • Under 2,5 mål Espanyol-Celta Vigo
team-draget
Köp en andel