Big 9 – en jätteskräll sätter tonen!

Publicerades den 10 maj 2024

Kyla i lördags och nu är det verkligen dags att komma rätt på Big 9 igen, känner vi! Rätt fina förutsättningar väntar denna helg och vi kommer göra ett fräckt drag på spelförslaget som verkligen sätter tonen för resten av lappen!

En sak som vi ofta lyfter är vikten av att skapa sig en överblick kring kupongens textur och inte bara bara bygga ett system uppifrån och ner genom att ta enskilda beslut match för match. Ett enda drag gör att vi anpassar resten av våra val helt efter detta nämnda drag – intressant!

Veckans Big 9-kupong

Fem matcher från Premier League, två från Serie A samt en vardera från La Liga och Allsvenskan är det vi har att jobba med. Ett gäng semistora favoriter men ändå ingen riktigt ”given” vinnare. Kul totalt sett och här finns det bra möjligheter att hitta sin egen fint utstakade slalombana. Låt oss bygga ett spelförslag!

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Real vann som väntat relativt bekvämt som spiken förra veckan och även denna vecka tar vi en stabil spik som bör vinna relativt lätt om än att oddsmarknaden inte alls prisar den så lågt som Real förra veckan. West Ham tar emot Luton och även om det är bortalaget som har full motivation och West Ham mindre sådan tror vi att WH kommer såra Luton med sin offensiv och avslutar säsongen snyggt framför hemmapubliken. Överspelet gifter sig bra med ettan och vi spikar 1+Ö med gott självförtroende!

Bästa över/under på Big 9

Under 2,5 i Spanien satt enligt plan senast. Denna gång är det ett överspel som vi tror sitter ytterst lätt. Tottenham-Burnley över 2,5 mål står så lågt som 1,20-1,25 på oddsmarknaden och det är bara att spika här enligt oss. Det blir för svårt att jaga undern till ett pris som inte belönar tillräckligt mycket vid träff.

Bästa skräll på Big 9

Till slut kommer vi till vårt viktigaste drag denna vecka. Som vi nämnt innan är det ett move som påverkar hela vårt systembygge. Kom till saken då!! Ja, vi vaskar Newcastle (81 % i skrivande stund)! Brighton som de möter är i grunden ett lag med nästan lika höga höjder som Newcastle och efter en låååång svacka såg det äntligen lite bättre ut senast när Aston Villa besegrades på hemmaplan. Det kan varit vändningen och första steget i en vass slutspurt. MEn givetvis ska Newcastle vara klar favorit, 60 % ish säger marknaden. Dock har vi alltså 40 % chans att fälla en av kupongens största drakar och bli av med massvis av svaga motståndarrader – det går vi för!

Med det offensiva draget som veckans skräll spelar vi resten av lappen relativt försiktigt men helheten blir ändå bra!

+

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

Skrällen
  • Brighton X2
team-skrallen
Spiken
  • West Ham
team-spiken
Draget
  • Över 2,5 mål Tottenhan-Burnley
team-draget
Köp en andel!