Big 9 gav storvinst i lördags, ny smäll nu?

Publicerades den 29 december 2023

I lördags kom äntligen storvinsten vi väntat på ett tag! 9 rätt på ”Miljongängets Stora Jackpot” (redan slutsåld denna vecka) och hela 226 000 kr till fem glada köpare att dela på! Det var bland annat den fräcka skrällen på Burnley borta mot Fulham som banade väg för storvinsten. Även om vi gläds med denna rejäla vinst är det ändå liiite gnäll – för det kunde blivit ännu mer om Sevilla orkat kvittera med en man mer på plan sista halvtimmen eller om vi duckat Bournemouths avgörande mål på tilläggstid. Oavsett, riktigt skoj och nu ska vi fortsätta på den inslagna vägen!

Kanske är vårt nya egna ombud en riktig turbutik, det hoppas vi! Många duktiga spelläggare och system kommer du hitta inne i värmen hos oss. I veckan presenterades ett riktigt vasst nyförvärv till butiken, Felix Eriksson med massor av storvinster på sitt läcka trav-CV. Både Felix och du som läser är välkommen till DBS ATG-butik

Även denna lördag får vi en fin jackpot på Big 9 – 1 miljon!

Veckans Big 9-kupong

Fem matcher från Premier League, tre från Serie A och en skotsk ligamatch – det bildar en rolig kupong. En megafavve i Man City hemma mot Sheffield U men i övrigt ganska lurigt och det finns ett antal fina skrällägen vi snabbt ringar in” Fotbollsmässigt är matchen mellan storlagen Juventus-Roma högintressant och de engelska PL-matcherna alltid sevärda.

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Manchester City bör spikas, så är det bara. Men en lite roligare spik under denna rubrik är Verona. Laget gjorde jobbet på bästa sätt när vi spelade hem 226 000 förra helgen och får nytt förtroende nu hemma mot bottenlaget Salernitana. Förmodligen kommer ettan bli aningen överstreckad men inte värre än att vi kan svälja den. Det ska vara klasskillnad här och hemmaplansfördelen är stor då Salernitana varit otroligt svaga i sitt bortaspel denna säsong.

Bästa över/under på Big 9

Stormötet Juventus-Roma kan riskera att bli en sömnig historia om lagen låser varandra. Risken är rätt stor då inget av lagen har bjudit på särskilt mycket skönspel denna säsong. Oddsmarknaden gör under 2,5 mål till stor favorit, ja över 60 % chans att det sitter. Båda mötena ifjol gick under 2,5 mål och Juve är nästan aldrig involverade i matcher som ser mer än 3 mål. Troligen får vi en korrekt streckad 60-procentare och det är fina grejer att spika av!

Bästa skräll på Big 9

Man United stod för en imponerande vändning mot Aston Villa. Kapacitet finns helt klart men samtidigt finns det även många brister. Nottingham har kanske vaknat till liv igen? Vissa pigga tendenser syntes  vart fall i bortasegern mot Newcastle. Brukar generellt sett vara starka hemma på City Ground och när tvåan på United streckas upp över 55 % tar vi gärna 1X till 45 %! En bra rensare till begränsad risk!

+

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Dessutom kommer profiler som Oskar Block, Daniel ”Striker” Domeij med flera ha Big 9-system tillgängliga till denna jackpotrunda!

Mot 9 rätt!

 

Skrällen
  • Nottingham 1X
team-skrallen
Spiken
  • Verona
team-spiken
Draget
  • Under 2,5 TJuventus-Roma
team-draget
Köp en andel!