Big 9 – hårdrocksnävarna haglar!

Publicerades den 19 april 2024

Trist runda i lördags, inget hugg på våra system utan vi tar nya tag denna vecka. Temat på detta spelförslag är ”hårdrocksnävar” – vad är nu det kanske en del tänker? Det är inte svårare än att det är en så kallad 1-2-gardering. En gardering med många smeknamn, allt från ”gubbe” till ”gaffel” eller ”fattigmans helgardering”. Vi gillar uttrycket som grabbarna i podden Stryket myntade för något år sedan- hårdrocksnäven är cool och framförallt väldigt bra som verktyg vid systembyggen! Vi ser bra möjligheter i många matcher denna vecka att placera ut just 1-2-garderingen – häng med så kollar vi de bästa dragen och fixar ett spelförslag till Big 9!

Veckans Big 9-kupong

FA-cupsemi mellan Man City-Chelsea inleder kupongen. Därefter följer tre matcher från Premier League två italienska och tre spanska. Överlag en tuff lapp med många jämna och svårsiade matcher. Då passar det bra att ta genvägar med hårdrocksnävar! Kryssen är ofta överstreckade eller korrekt streckade sett till faktisk chans att gå in och då är det sällan bra att betala för dessa.  Låt oss hitta veckans tre bästa drag!

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Brentford utses som veckans bästa spik. På pappret en lurig bortamatch mot Luton som kämpar på i bottenstriden. Men vi tror att denna matchup passar Brentford riktigt bra. Mycket tyder på en böljande match där det kommer vara en hel del action i båda straffområdena. Brentford har ett antal potentiella matchvinnare med Toney i spetsen. Förhoppningsvis stannar streckprocenten på ca 50 % och det får anses vara okej.

Bästa över/under på Big 9

Vi stannar kvar i England och kikar på det absoluta bottenmötet mellan Sheffield U-Burnley. Här är det utan tvekan sista chansen för dessa båda nykomlingar att haka på i bottenstriden, utan tre poäng får det anses vara helt kört. Många resonerar kring att bottenmöten, ångestmöten, blir låsta historier. Men vi tror lite tvärtom här, om/när första målet kommer så kan det bli fartfylld action där det måste ösas på. Försvarsspelet i dessa två lag har varit akilleshälen och mycket talar för över 2,5 mål. Överspelet gifter sig bra med hårdrocksnäven i denna match!

Bästa skräll på Big 9

Kupongen har två större favoriter i Arsenal & Giron. Vi väljer att spika Girona mot Cadiz men jagar skrällen i Wolves-Arsenal. Dock kör vi inte 1X på vargarna rakt ut utan väljer istället att placera vårt wild card i denna match. På veckans svåra lapp tar vi ingen ”vaskning” rakt ut – men det vore fint med en skräll i denna match. Arsenal kommer från två raka förluster,  Aston Villa och Bayern har nollat ett blekt Arsenal och tredje matchen på en vecka kan bli en tuff historia….

+

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

Skrällen
  • Wolves-Arsenal 1X2
team-skrallen
Spiken
  • Burnley
team-spiken
Draget
  • Över 2,5 mål Sheffield U-Burnley
team-draget
Köp en andel!