Big 9 i DBS nya ATG-ombud!

Publicerades den 15 december 2023

Innan vi kastar oss över veckans Big 9 kupong. En riktigt rolig nyhet – Dagens Bästa Spel – DBS har ett eget ATG-ombud nu! Här kommer vi förutom att spela på Big 9 även göra en storsatsning på travet. Många duktiga spelläggare och system kommer du hitta inne i värmen hos oss, välkommen till DBS ATG-butik!

Manchester United, suck! Laget svek i lördags och var enda felet på vårt spelförslag förra veckan. 1X hemma mot Bournemouth räckte inte, synd värre för 9 rätt betalade bra. Stabil tröstpeng på 8 rätt då 102 satsade kronor gav 1100 kr åter. Tre av tre drag, som levererades här i texten, satt klockrent och vi hoppas ni var många som tog rygg på dem!

NU tar vi fart mot nian i vår nya turbutik!

Veckans Big 9-kupong

Fyra matcher från Premier League, två från Serie A och tre spanjorer från La Liga – det bildar en rolig kupong. Plus i kanten till ATG som valt att inte ta med Man City-Crystal P på kupongen, det hade blivit för favoritbetonat då!  För vi har trots allt några större favoriter att hantera på kupongen. Chelsea (hemma vs Sheffield U) och Napoli (hemma mot Cagliari) ser ju ut som starka vinnare men som alltid måste priset vägas in – hur hårt streckar svenska folket? För bollen är rund och skrällarna duggar tätt i decembermatchandet!

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

En fegis utses till bästa spik – men läs vidare så ser du att den kompenseras längre ned med en riktigt fräck skräll! Chelsea är ett sorgligt kapitel denna säsong sett till förväntningar, budget och så vidare. Men nu är det läge att tro på laget! För motståndet som hälsar på denna lördag är usla Sheffield U. Kanske en viss uppryckning kan skönjas tack vare tränarbytet men här kommer de få en jobbig lördagseftermiddag! Svenska folket vågar kanske inte lita på Chelsea fullt ut och håller sig ettan runt 80-85 % är den fullt acceptabel faktiskt.

Bästa över/under på Big 9

Kvällsmatchen i Premier League är bottenmötet Burnley-Everton. Hemmalaget har äntligen fått med sig några poäng och har slutat spela fullt så naivt som de gjorde under säsongsinledningen. Everton tog poängavdraget på rätt sätt och har verkligen växlat upp sedan dess. Riktigt snygg rad och få insläppta mål. Här kommer Burnley få äga boll och Everton ligga lågt. Tror på 0-0 länge och om sen Everton gör 0-1 är chansen stor att det blir slutresultatet också! Bra underspel till attraktiv procent!

Bästa skräll på Big 9

Som sagt, båda storisarna Chelsea och Napoli spikas, då måste vi balansera upp med power på andra håll! Vi vaskar därför Bournemouth hemma mot Luton och tar X2 till läckert spelvärde! Även om Bournemouth gjort det lysande bra på slutet så är de inga världsmästare och Luton har visat att de kan stå upp mot betydligt bättre motstånd (läs Liverpool, Arsenal & Man City)! Kul drag som gör att vi kan slåss om fina pengar!

+

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

 

Skrällen
  • Luton X2
team-skrallen
Spiken
  • Chelsea
team-spiken
Draget
  • Under 2,5 Burnley-Everton
team-draget
Köp en andel!