Big 9 med 1 miljon i jackpot!

Publicerades den 27 oktober 2023

Två av tre drag i förra veckans inlägg satt snyggt, precis som veckan innan! Men trist i övrigt då för många favorittecken ramlade in och full pott endast gav knappt 4 000 kr. Nu tar vi nya tag med storligorna i full blomning och bl.a. El Clásico med på kupongen!

Veckans Big 9-kupong

Tre matcher från Premier League, en från Bundesliga, två från Serie A och resterande tre från La Liga – så är kupongen komponerad.

Fyra rätt jämnstreckade matcher på 1X2, en megafavorit i Arsenal mot Sheffield United och fyra halvstora till stora favoriter. Bränner Arsenal är det nästan garanti på fina pengar, men går man på den ettan, så kommer det krävas en del finess i övrigt för att kunna nå hygglig utdelning. En bra mixat kupong!

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Brentford gjorde jobbet i lördags som bästa spiken (3-0). Denna helg skulle man kunna göra det enkelt för sig och peka på Arsenal, som såklart har toppchans, men den lär stanna kvar över 90% i streck och något annat lite roligare får istället stå i rampljuset. Mallorca hemma mot Getafe är nog en ”given” garderingmatch för många, men den ettan kan visa sig vara ett fint jackpot-drag. ”Mallis” har förvisso inte vunnit hemma ännu, men oavgjort mot Bilbao, Barcelona och Valencia är tecken på styrka och Getafe är ett betydligt lämpligare byte. Det går absolut att argumentera för att Mallorca varit bättre än Getafe så här långt, trots att gästerna ligger före i tabellen, och det finns en del avbräck i Getafes trupp inför matchen. Ettan en trevlig spik!

Bästa över/under på Big 9

Cadiz-Sevilla luktar inte direkt målkalas på förhand. En rätt viktig match på den undre halvan där båda lagen står på nio poäng så här långt. En poängskörd som Sevilla såklart inte alls är nöjd med och det är rätt stora kontraster från stora CL-matcher vissa vardagar till ”bottenmöten” i La Liga på helgen. Gästerna har hunnit med sex hemmamatcher, men bara tre borta där man förlorat två och spelat en oavgjord. Cadiz har endast mäktat med åtta mål på tio matcher, fem av dessa har kommit här hemma då man har tighta 5-3 i målskillnad. Det ska såklart vara klar favorit på under 2.5 mål i den här matchen och ännu så länge finns det bra värde på undersidan.

Bästa skräll på Big 9

Fortsätter med samma match även under den här rubriken, för Sevilla målas verkligen upp som alldeles för stor favorit i matchen. Visst är man bättre i grunden, inget snack, men det finns faktiskt inte så mycket som tyder på en uppryckning i tabellen. I alla fall inte ännu. Cadiz har som sagt 5-3 i målskillnad efter fem hemmamatcher och har tagit åtta av sina nio poäng på Nuevo Mirandilla. 1X och under 2.5 mål är ett spännande lås i match 9 – fyra resultatkombinationer med fint värde!

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

 

Skrällen
  • Cadiz 1X
team-skrallen
Spiken
  • Mallorca
team-spiken
Draget
  • Under 2,5 mål Cadiz - Sevilla
team-draget
Köp en andel