Big 9 – med beröm för bra kupong!

Publicerades den 2 juni 2023

Det var alltså stor jackpot förra helgen när Premier League gick i mål. Vårt största system, Miljongängets Mega Jackpot, gasade snabbt upp till 9 rätt och låg sedan kvar där hela vägen till slutsignal. Tyvärr droppade utdelningen från över 700 000 kr som högst ned till ca 33 000 kr. Men ändå en fin vinst för de tre andelsköparna som var med där! Miljongängets Kanon nära nära med 8 rätt(saknades ett mål i Chelsea-Newcastle). Vi fortsätter att ständigt vara med i striden om vinsterna och planerar att göra så hela sommaren, nu lär motståndet bli ännu vekare i poolen!

Tre klockrena drag levererades i detta inlägg förra veckan, bästa spiken Aston Villa vann, över 2,5 mål i Southampton-Liverpool var en walk in the park samt överstreckade Newcastle fälldes stabilt. Häng med på veckans bästa drag!

Denna helg måste vi i tidigt skede ge ATG beröm för att ha plockat fram en riktigt intressant kupong, faktiskt snäppet bättre än Stryktipset som gjort en del märkliga val denna vecka. Mer om det under nästa rubrik.

Veckans Big 9-kupong

Ja, ATG levererar faktiskt en superintressant kupong denna vecka. Heta cupfinaler som Man City-Man United, Barcelona-Wolfsburg (damernas CL-final) & Leipzig-Frankfurt följs upp av Allsvenskan, Serie A, La Liga-kval och avslutande Serie A-kval. Många matcher är jämna på förhand och på det sättet är kupongen också utmanande. För även om vi gillar kupongen så har många andra som brukar tippa gått på sommarvila, omsättningen lär bli rätt låg. Då gäller det att tänka till lite extra kring vilken strategi som passar bäst sett till svårighetsgrad och potential i sitt bygge! Som vanligt vill vi undvika att gå i fällan att betala för radkombinationer som har så högt odds att inte potten räcker till att ge vinst om/när vi träffar 9 rätt. Det kan räcka med några färre skrällar för att nå hög utdelning nu när motståndarna varken är många eller skarpa!

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Man City-Man United ska alltså göra upp på Wembley i FA-cupfinalen. Efter ett par sega veckor för City-spelarna är det nu dags att bruka allvar igen! Trippeln ska bärgas via två lördagsfinaler och vi tror att de kommer göra processen hyfsad kort med grannlaget. United har visserligen ställt till det ibland, vann senaste ligamötet exempelvis. Men det går inte att blunda för att Peps gubbar är bäst i världen. På denna kupong hoppas vi att svenska folket ändå garderar en del och väljer andra favoriter före City, då kanske vi kan få ta spiken till 70-75 % och då bankar vi in den med kraft!

Bästa över/under på Big 9

Parma och Cagliari gör upp i ”semifinalmatch nr 2” i det italienska kvalet till Serie A. I tisdags vann Cagliari det första mötet med 3-2 efter en mäktig vändning från 0-2-underläge. Målfest igen tänker ni? Nix, det tänker vi inte alls! Kan mycket väl bli tillknäppt och oddsmarknaden säger att under 2,5 mål ska vara favorit, ca 55-60 % chans att gå in. Förhoppningsvis tar våra motståndare genvägen via den korta analysen om hur förra matchen slutade och vill ha med överspelet här. Då passar vi på att jobba in ett fint underspel, som så många gånger förr!

Bästa skräll på Big 9

I Allsvenskan tar Norrköping emot BP på lördag. Given etta? Nja, inte i vår värld. Mellbergs BP har flera gånger om visat att det klarar sig bra i Allsvenskan och snabbt växt in i kostymen. Föll tillbaka i lite gamla synder dock senast mot Sirius med för mycket av det naiva passningsspelet. Mot Norrköping kommer de garanterat att tighta till sig igen och kan de bara begränsa spetsspelarna i Peking har de goda chanser att straffa hemmalaget här. Svenska folket kommer bomba på hårt på ettan, kanske ser vi 65-70 % på lördag? Alldeles för högt och då är vi fräcka med att skjuta ut X2!

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

 

Skrällen
  • Brommapojkarna X2
team-skrallen
Spiken
  • Manchester City
team-spiken
Draget
  • Under 2,5 mål Parma-Cagliari
team-draget
Köp en andel