Big 9 med CL & svensk boll

Publicerades den 31 maj 2024

Dubbla kuponger förra helgen och det de hade gemensamt var att ingen i landet lyckades pricka 9 rätt på någon av dem! Skrällarna haglade och det var svårlösta historier helt klart. Ingen lycka för oss heller. Nu förväntade vi oss en smaskig jackpot därmed, men ATG har andra planer och håller inne på den till lämpligt (?) tillfälle och vi får nöja oss med en vanlig Big 9-runda…. Kupongen ser dock riktigt intressant ut, givetvis med Champions League-finalen som stor höjdpunkt!

Veckans Big 9-kupong

CL-finalen mellan Dortmund-Real Madrid spelas på klassiska Wembley och ligger givetvis överst på kupongen. Resterande åtta matcher är svenska, Allsvenskan och Superettan. Matcher både lördag & söndag så det blir en lång njutning att jobba in nian denna helg! 🙂 Inte en enda storfavorit utan en riktigt krävande lapp. På Big 9 brukar svenska folket gå bort sig rejält, ännu mer än på Stryktipset och liknande. Det ska vi utnyttja nu! Missa inte tävlingen i vår facebookgrupp där du kan vinna 5 000 SEK!

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Krisen är total i IFK Norrköping. Förlust i fyra av dem fem senaste och försvaret läcker som ett såll. 0-4 hemma mot Värnamo gör att skämskudden åker fram. Tuff bortamatch nu mot ett Sirius som kan mycket i sina bästa stunder men varit ojämna denna säsong. Har dock ett övertag på Peking sett till de senaste säsongerna och det känns som bra läge att tvåla dit dem igen… Oddsmarknaden ger Sirius runt 50 % segerchans och vi tror att streckprocenten inte svävar iväg så mycket högre. En bra etta som vi använder med stor förhoppning om träff!

Bästa över/under på Big 9

Inte så ofta, men denna vecka utser vi ett skrälldrag som bästa över/under! I Stockholmsderbyt Djurgården-Hammarby streckar svenska folket av okänd anledning upp ”övern” till orimliga höjder. Det innebär såklart då att under 2,5 mål ser oerhört attraktiv ut. Strecken ligger i skrivande stund på ca 35 % medan chansen att draget sitter snarare är 47-48 %. Vi får alltså i stort sett en coinflip som kan rensa bort massvis av motståndarrader! Faktum är att lagen spelade 0-0 senast de möttes i Allsvenskan (i höstas) och Djurgården ser riktigt stabila ut, bara 8 insläppta mål hittills denna säsong. Fint drag!

Bästa skräll på Big 9

Skam den som ger sig – vi är många som streckat Västerås i ”poolerna” men gång efter gång fått smisk. Men det går inte att blunda för att VSK faktiskt spelar en bra fotboll, skapar chanser och borde haft med sig många fler poäng. Nu möter de ett Kalmar i kris, det är faktiskt ett rent jumbomöte. Oddsmarknaden ser matchen som helt jämn på förhand och det är bara att hålla med, VSK ska ha bra chanser att få med sig poäng. Men svenska folket säger 50+ % på ettan, då vaskar vi utan tvekan!

+

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

Skrällen
  • Västerås X2
team-skrallen
Spiken
  • Sirius
team-spiken
Draget
  • Under 2,5 mål Djurgården-Hammarby
team-draget
Köp en andel!