Big 9 med EM & Allsvenskan

Publicerades den 5 juli 2024

Nja, inget riktigt hugg på förra veckans jackpot och det blev lite för favoritbetonat. Synd då bland annat Tyskland & England var hårt pressade mot repen men klarade ta sig loss! Nu väntar kvartsfinaler i EM och på Big 9 ser vi två av dessa på kupongen. Dessutom är det omstart i vår kära Allsvenska och underbart att svenska bollen drar igång igen. Låt oss kika på kupongen och ringa in de bästa dragen den här veckan… OBS! Notera att spelstopp är den lite udda tiden lördag klockan 16:29.

Veckans Big 9-kupong

Som sagt, två EM-kvartar och mycket Allsvensk boll, närmare bestämt sex matcher. Den nionde och sista matchen är ingen mindre än Uruguay-Brasilien – vilken läcker kamp från Copa America-kvartsfinalerna!

Det finns en gigantisk favorit på kupongen, Malmö FF hemma mot Halmstad BK. Runt 1,15 på hemmalaget där och givetvis en riktigt trolig vinnare. Men i övrigt många riktigt jämna matcher på förhand. Vem kunde till exempel tro att England-Schweiz både skulle oddssättas och spelas så jämn på Big 9 som den gör nu?

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

AIK-Kalmar, där hittar vi veckans bästa spik. Givetvis är det hemmalaget vi ringar in! Båda lagen behövde verkligen uppehållet. Kalmar avslutade våren med totalt 0-9 i de två sista matcherna och AIK torskade fyra av de fem senaste matcherna. Vilket lag har slickat såren bäst? Vi svarar AIK! Kalmar kommer förbli ett bottenlag medan vi tror att AIK har möjligheter att hänga på topp 5. Det brukar bli tätt och målsnålt när lagen möts (åtta raka inbördes möten i Allsvenskan som gått under 2,5 mål). 2-0?

Bästa över/under på Big 9

Värnamo-IFK Göteborg andas kanske inte målfest, men att vi slita oss över 2,5 mål är ändå rätt troligt, ja åtminstone favorit på att det ska ske. Runt 52-53 % har ”övern” enligt oddsmarknaden och när svenska folket säger 43 % på Big 9 – då hugger vi som kobror på värdet! Att få spela ett understreckat utfall som är favorit i teorin är tacksamt. Blåvitt har faktiskt gått över 2,5 i sina fyra senaste bortamatcher och får vi första målet relativt snabbt kan det här bli kul tillställning!

Bästa skräll på Big 9

Mjällby-Sirius, ett möte mellan två lag som nog båda är nöjda med sina vårsäsonger. Eller ja, Mjällby är definitivt nöjda, en tredjeplats är riktigt starkt. Sirius ligger i mitten men avslutade vårsäsongen på ett bra sätt med med stabilitet jämfört med den svajiga starten. Här kommer ettan bli ruskigt högt streckad, säkert över 60 %. Oddsmarknaden säger snarare att 45 % är en korrekt segerchans. Det tar emot och känns inte helt bra i magen att utelämna ettan här, men rent spelteoretiskt är det ett fint drag och vi väljer att bortse från faktorer som tabellposition och inbördes möten utan låter istället svenska folket strecka ettan till månen och sliter in skrällen!

+

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

Skrällen
  • Sirius X2
team-skrallen
Spiken
  • AIK
team-spiken
Draget
  • Över 2,5 Värnamo-Göteborg
team-draget
Köp en andel!