Big 9 med EM-kupong

Publicerades den 15 juni 2024

Kall omgång Big 9 senast och vi glömmer den helgen snabbt! Nu har vi en renodlad EM-kupong framför oss, med start lördag klockan 18:00. Sista matchen går i mål tisdag kväll (Portugal-Tjeckien). Riktigt roligt att mästerskapet äntligen är igång!

Missa inte heller att det är STOR jackpot på V75 idag och vårt duktiga travgäng har vässat sina vapen – spela V75 i DBS-butiken här!

Veckans Big 9-kupong

Ja, det är alltså bara EM-matcher på kupongen. En gigantisk spelmarknad där det omsätts många miljoner kronor på varje enskild match. Då kan man förmoda att oddsen är relativt korrekta, att oddsen omvandlade till vinstsannolikheter är ett trovärdigt facit att utgå ifrån. Det återkommer vi ofta till, hur bra det är att lägga egna känslor & prestige åt sidan och ta till sig den gratisinfon som oddsmarknaden bjuder på. För även om många skarpa poolspelare gör detta så är det ändå en majoritet av alla som spelar som använder andra idéer som tabelltittande, formkurvor osv. Men låt oss dra nytta av expertisen som finns i form av korrekta odds!

Kupongen har en textur med många stora favoriter. Men ändå småklurigt när även över/under ska tippas och det förväntas en målsnål premiärrunda. Låt oss kika på de bästa dragen!

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

England häcklas en del efter förlusten mot Island i senaste träningsmatchen. Men även om det sett lite svajigt ut på slutet och Southgate som tränare har mer att önska så tror vi på en stark start i EM från engelsmännen. Motståndarna Serbien såg ärligt talat inte så heta ut mot Sverige även om de vann med 3-0. De kommer få en svettig uppgift mot England med världsklasspelare på alla offensiva positioner. Stark spik som dessutom inte alls är lika överstreckad som andra fulingar (Italien, Frankrike, Nederländerna, Portugal osv).

Bästa över/under på Big 9

Spanien-Kroatien är ett riktigt stormöte ikväll! Två nationer som har kapacitet att gå riktigt långt. Här talar mycket för att det blir ett ställningskrig. Om/när ett av lagen tar ledningen blir det nog ännu mer låst i jakten på att försvara 1-0-ledningen. Under 2,5 är tydlig favve på oddsmarknaden men streckas bara runt 50 % på Big 9 – det gillar vi!

Bästa skräll på Big 9

Skrällen denna vecka blir lite annorlunda utformad. Vi ”vaskar” ingen favorit på ramen men vårt wild card placeras ut i matchen Italien-Albanien. Där ser vi möjligheter för skräll och streckningen är brutalt hög på Italien. Albanien streckas i 2 % – även om det är ett långskott så minns vi alla hur Saudi slog Argentina i förra stora mästerskapet, bollen är rund! Jobba skrällen här!

+

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

Skrällen
  • Albanien (wild card)
team-skrallen
Spiken
  • England
team-spiken
Draget
  • Under 2,5 mål Spanien-Kroatien
team-draget
Köp en andel!