Big 9 med härlig jackpot!

Publicerades den 19 januari 2024

Otroligt trist omgång på Big 9 i lördags, ALLA favoriter vann och utdelningen stannade på 326 kr för 9 rätt. Inga pengar på åttor och sjuor och därmed har vi en läcker jackpot att se fram emot denna helg! Årets fattigaste vecka sägs det och en kupong som kanske inte alla gillar då det är endast en match från Premier League – ja då kan omsättningen stanna lågt och vi som slåss om pengarna får extra fint spelvärde då motståndarna är färre än vanligt.

Givetvis rullar vi ut Miljongängets Stora Jackpot (1 andel kvar bara!) denna vecka, systemet som spelade hem 226 000 för ett tag sedan. Där bakom finns också våra fina standardsystem som är redo att slåss om bra pengar även de.

Kul att så många hittat in till vår nya ATG-butik! Vi ska göra allt vi kan för att stapla vinster på hög och vinna tillsammans med er!

Veckans Big 9-kupong

Precis som förra veckan får vi en blandning av matcher från Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga och Championship. Det känns dock som favoriterna som vi ser på lappen u överlag är mer bräckliga jämfört med förra veckan. En lagom balansgång mellan skrällar och favoriter siktar vi på som vanligt. Väl värt att tänka lite extra på att vi har jackpoten i 9-rättspotten som prio och inte behöva skjuta ut oss på alltför djärva skrällkombinationer.

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Leeds gjorde jobbet galant som bästa spiken förra helgen. Denna gång hoppar vi upp till Premier League och tar ställning för krislaget Brentford. De har har sju förluster på sina åtta senaste ligamatcher men ett visst ljus i tunneln i deras skademisär börjas synas nu. Ivan Toney gör debut efter sin långa bettingrelaterade avstängning. Ett jättelyft såklart och när de nu möter ett bortasvagt, tröttkört (90+10+30 minuter i FA-cupen i onsdags) Nottingham som saknar flera spelare på landslagsuppdrag. Ja, då lockar ettan starkt och vi spikar gärna hela vägen upp till 60 %!

Bästa över/under på Big 9

Norwich-West Bromwich är ett riktigt trevligt Championship-möte. WBA går riktigt starkt och nu har även Norwich fått upp farten. Det verkar som svenska folket tror på målfest här, det streckas 60/40 i favör för över 2,5 mål och då ser vi ett läge att gå emot. Korrekt streckning borde snarare vara 50/50. WBA är mycket stabila defensivt och vi tror på en matchbild där de låter Norwich styra medan de själva har många spelare på rätt sida och kan satsa på sina vassa kontringar. Ett djärvt drag men med stort spelvärde, under 2,5 mål spikas!

Bästa skräll på Big 9

Celta Vigo mot Osasuna och två lag som kommer från segrar i spanska cupen i veckan. Två lag som sällan förlorar men kryssar desto mer. Krysset ligger nog nära till hands även här. Den tuffe kan absolut snegla på att spika ”X + under” i denna match. Vi väljer dock att ta 1X och få med rensarettan på Celta. Sociedad imponerade inte senast mot Bilbao, inte heller i cupsegern i veckan och har ett antal spelare iväg på mästerskap. Jobba skrällen!

+

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

Skrällen
  • Celta Vigo 1X
team-skrallen
Spiken
  • Brentford
team-spiken
Draget
  • Under 2,5 mål Norwich-WBA
team-draget
Köp en andel!