Big 9 med helsvensk kupong!

Publicerades den 6 juli 2023

Även denna vecka kör Big 9 igång redan kl 15:00 på lördagen! Fint drag av ATG att fånga upp 15-matcherna på lördagen från den svenska fotbollen och inte låsa sig vid kl 16:00 som Stryktipset av tradition måste göra.

Förra veckan blev en trist runda sett till utfallen på våra system. Det var inte nära alls faktiskt, men givetvis kan det hända att flera överstreckade och ”fula” lag vinner eller drag på över/under misslyckas. Bara att hacka i sig och fortsätta grinden med att bygga smarta system vecka efter vecka – belöningen kommer, kanske denna vecka redan!  Positivt från förra veckan var dock våra drag här i inlägget, två av tre träffade rätt och framförallt skrälldraget Aalesund vann mycket snyggt mot Rosenborg till låg procent!

Låt se vad vi kan hitta för godbitar denna gång!

Veckans Big 9-kupong

Kupongen består av sex allsvenska matcher och resterande tre från Superettan. Fem av matcherna avgörs under lördagen och fyra under söndagen. Förutom storfavoriten Malmö FF (hemma mot Mjällby) är det en mycket tuff kupong med jämna matcher på de övriga åtta arenorna. Vi kommer bli tvingade att spika någon/några fula tecken för att inte bygga alltför galna radkombinationer. Här sätts spelläggaren på prov, finess och inte enbart spelvärde kommer att krävas för att skapa bra balans i systemen!

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Veckans spik ringas in i Superettan. I matchen mellan GIF Sundsvall-Västerås tror vi att tvåan kan bli ett bra drag! Grabbarna från gurkstaden ska vara knapp men klar favorit i detta möte. Visserligen har Giffarna fått chansen att slicka såren efter två storförluster innan uppehållet, men vi tror ändå att ett starkare Västerås har riktigt god segerchans här. Runt 50 % kan vara rimligt att tro och med lite flyt sticker inte tvåan iväg alltför högt över den värderingen.

Bästa över/under på Big 9

AFC Eskilstuna och överspel har inte varit någon rolig kombo på slutet. Resultatraden 0-1, 1-0, 0-0, 0-0, 1-1 ser hyfsat trist ut! Men vi vill ändå slå ett slag för över 2,5 mål i mötet med Gefle. Eskilstuna har säkerligen slipat på offensiven under uppehållet och moståndarna Gefle är betydligt mer generösa sett till sitt målsnitt. Har en bit över 3,0 mål per match på slutet. Framförallt ser vi en bra möjlighet till attraktivt spelvärde här, ”övern” streckas runt 40 % i skrivande stund och bör kunna hålla sig där även närmre spelstopp. Ett stark drag då!

Bästa skräll på Big 9

Nu beger vi oss till Allsvenskan och matchen Värnamo-Djurgården. Här tror vi att hemmalaget ska ha goda chanser att få med sig minst en poäng. Djurgården har varit katastrofala på bortaplan hittills i år (0-2-4). Diffarna såg väl okej ut i återstarten hemma mot Varberg, men 2-0 mot det moståndet är ändå inget som imponerar särskilt mycket. Värnamo såg desto bättre ut när de enkelt avfärdade Degerfors på bortaplan, mycket stark 2-0:a där! Det som möjligen oroar är att Värnamo faktiskt presterat bättre på bortaplan än hemmaplan. Svenska folket verkar gilla Djurgården oerhört mycket här, nästan 60 % i nuläget. Vi tror på en jämn match där små detaljer avgör och då känns 1X till dessa priser fint värre!

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

 

Skrällen
  • Värnamo 1X
team-skrallen
Spiken
  • Västerås
team-spiken
Draget
  • Över 2,5 mål Gefle-AFC Eskilstuna
team-draget
Köp en andel