Big 9 med heta allsvenska matcher!

Publicerades den 14 juli 2023

Vanan att köra Big 9 kl 15:00 på lördagar kvarstår och det är återigen en helsvensk lapp att sätta tänderna i. Men svenska folket är svårflirtat ändå, omsättningen stannade under miljonen förra veckan och risken är väl att det blir samma sak denna vecka. Begränsad pott att spela om men samtidigt riktigt svagt motstånd med!

Det häxar lite med våra Big 9-system nu på slutet, ett par rundor med mycket stolpe ut. Västerås var en snygg och tuff spik förra veckan som gjorde jobbet. Små marginaler ifrån att sätta ”bästa över/under” och ”bästa skrällen” med, men det dar det där med stolpe ut…Vändningen är som alltid runt hörnet, det vet vi!

Nu kastar vi oss över kupongen och dragen!

Veckans Big 9-kupong

Kupongen består av sex allsvenska matcher och resterande tre från Superettan. Sex av matcherna avgörs under lördagen och tre under söndagen. Det finns två jättefavoriter på kupongen, dels Häcken hemma mot Brommapojkarna och dels Elfsborg hemma mot IFK Göteborg. Vem kunde tro det innan säsongen, att Elfsborg skulle stå i 1,35 i miniderbyt mot Blåvitt? På Big 9 är det nog troligt att både Häcken och Elfsborg streckas över 80 %…

De vassaste dragen hittar vi dock i andra matcher, det bjuds på läckert spelvärde både på 1×2- och över/underspelen. Kika vidare här nedan för dessa!

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Längst ned på lappen finner vi Mjällby-Norrköping. Hemmalaget stod för en mäktig skräll senast mot Malmö FF och lär vara harmoniska inför denna match. Dystrare miner i Norrköping som trots väl krigat med en man mindre till slut förlorade mot Halmstad senast. Längesen det blev en seger för Peking och de dalar i tabellen. Föga förvånande då deras underliggande siffror inte ser bra ut och att lite för många turliga poäng spelades in under säsongsstarten.  Bra chans för Listerlandets stolthet Mjällby att fixa en trepoängare igen! Svenska folket spikar förhoppningsvis andra favoriter på lappen och strecken på MAIF kan stanna runt 50 %.

Bästa över/under på Big 9

Vi gör ett nytt försök att jaga mål i Superettan. Reaktionen från svenska folket på lag som har målsnåla trender brukar vara för kraftig. Helsingborg är ett av lagen som varit riktigt snåla denna säsong. Målskillnaden 9-12 på tretton matcher är inte sprudlande direkt… Möter nu Örgryte på bortaplan i ett litet krismöte i bottenstriden. ÖIS är väl inte heller några målmaskiner men släpper ofta till mycket bakåt. Oddsmarknaden säger knapp favorit för under 2,5 mål men svenska folket streckar upp undern som stor favorit – då är vi där och hugger över 2,5 mål till superfint spelvärde! Ett tidigt mål i matchen och det kan öppna upp sig rejält tror vi!

Bästa skräll på Big 9

Värnamo får chansen igen som skrälldrag. Tappade onödigt sin ledning till förlust hemma mot Djurgården förra veckan. Nu är det dags för bortamatch men inte långt hemifrån som laget behöver resa. Bussen ner till Halmstad tar bara en dryg timme och Värnamopojkarna kan kliva ur bussen med gott mod. HBK har visserligen imponerat denna säsong och nuvarande femteplats är ruskigt starka papper. Men lite samma sak som med Norrköping som vi tidigare nämnde, laget har sprungit för bra, lite för många poäng har dansat in turligt. Det kommer att jämna ut sig och Värnamo är ett gediget lag som har bra chans att få med sig poäng ifrån Örjans Vall. Blir det ett liknande scenario som häromveckan när Värmamo åkte till Degerfors och vann storstilat och rättvist? Att HBK streckas upp över 60 % på Big 9 måste i vart fall utnyttjas, x2 är ett superdrag!

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

 

Skrällen
  • Värnamo X2
team-skrallen
Spiken
  • Mjällby
team-spiken
Draget
  • Över 2,5 mål Örgryte-Helsingborg
team-draget
Köp en andel