Big 9 med högt och lågt!

Publicerades den 22 mars 2024

Ingen lycka på förra veckans Big 9, vi vänder blad och jobbar vidare med genomtänkta systembyggen och en klar strategi. Nu när det är landslagsuppehåll är det extra viktigt att tänka på just strategin. Omsättningen kommer bli riktigt svag och den lilla potten att spela om måste tas i beaktning. Att gå för massa skrällar är helt fel denna vecka, när det inte finns tillräcklig uppsida i potten. Men några skrällar ska vi givetvis fånga upp och ge oss chansen att minst vinna femsiffrigt!

Veckans Big 9-kupong

Verkligen högt och lågt på veckans kupong, eller vad sägs om spannet England-Brasilien till Burton-Port Vale?! 🙂 Vi ser fem träningslandskamper, två League One-kamper samt slutligen två matcher från La Liga 2/Segunda. Kupongen är svår överlag, inga riktiga storfavoriter alls och här gäller det verkligen att inte blir för sugen på alla fina skrällchanser som öppnar sig via felstreckade matcher.

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

England hugger vi som veckans bästa spik. Ett av flera lag som har vinstchans runt 50 % på kupongen. Men till skillnad mot t.ex. Belgien (80 %) så streckas England riktigt trevligt på 52 % i skrivande stund. England på Wembley är alltid bra och nu när ett lite stukat Brasilien kommer på besök tror vi på Southgates mannar. Brassarna med tre raka förluster i VM-kvalet kommer få det svettigt här….

Bästa över/under på Big 9

Veckans bästa singelstreck finns på över/under-spelen. Flera ”under” som ser riktigt bra ut och vi utser Espanyol-Tenerife under 2,5 mål som veckans bästa. Två snåla lag (som nästan alla lag i Segundan) och vi ser odds kring 1,50 på under 2,5 mål. Strecken beskedliga och vi ringar gärna in ”spiken”.

Bästa skräll på Big 9

Denna vecka är det alltså läge att ”chilla” och ta det försiktigt med de offensiva dragen. Vi ringar dock in en liten skräll som passar under denna rubrik. Slovakien 1X hemma mot Österrike plockas. Ett drag som trots allt sitter runt 60 % av gångerna sett till sannolikhetslära. Tvåan på Österrike är iskall till över 50 % och får åka i papperskorgen!

+

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

Skrällen
  • Slovakien 1X
team-skrallen
Spiken
  • England
team-spiken
Draget
  • Under 2,5 mål Espanyol-Tenerife
team-draget
Köp en andel!