Big 9 med inbjudande kupong!

Publicerades den 3 februari 2023

Två av tre ”drag” i förra veckans Big 9-inlägg satt fint. Spiken Tottenham och överspelet i Cremonese-Inter. Skrälldraget 1X Girona mot Barcelona var bara smånära… Det blev totalt sett en kall runda där alla favoriter i stort sett vann och utdelningen på 9 rätt stannade på drygt 8000 kr. Vi fick 8 rätt som bäst men tar nian nu istället och siktar på bättre utdelning!

Veckans Big 9-kupong

Fem matcher från Premier League, två spanska från La Liga samt två matcher från italienska Serie A. I alla nio matcher finns det en tydlig favorit, ingen megafavorit men likväl nio förmodade vinnare som alla står mellan 1,35-2,00 i odds. Kul kupong att arbeta med! Här finns spelvärde att jaga!

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Vi utser faktiskt kupongens minst troliga favorit som veckans bästa! Aston Villa tar emot Leicester och vi gillar hemmalaget här. Strecken strax över 50 % är helt okej att svälja för att skaffa sig ett bra utgångläge att kunna gardera andra fula storfavoriter som svenska folket spikar mer frekvent.

Bästa över/under på Big 9

Efter förra veckans udda val att spika en ”över 2,5:a” (som gick vägen) siktar vi oss återigen in på ett attraktivt underspel. Under 2,5 mål i Atletico-Getafe är mycket tydlig favorit på oddsmarknaden, men de tidiga strecken gör valet till underdog. 46 % i skrivande stund är ett jättefynd och även om den klättrar upp mot 55-57 % är under 2,5 mål användbart här. Klokt kan då även vara att att gardera Atletico, spikar man ettan är det bara 1-0 & 2-0 som gäller för att få rätt på matchen. Plocka med rensarkrysset också för att även hitta rätt på 0-0 och 1-1!

Bästa skräll på Big 9

Det finns ett gäng att välja bland… Men till slut tar vi en relativt defensiv väg. Wolves ska ha nästan 50 % chans att ta poäng hemma mot darriga Liverpool. Men de tidiga strecken har höjt upp Liverpool till hela 68 % vilket då innebär bara 32 % på 1X – kanonläge att vaska en favorit i fara här! 

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

 

Skrällen
  • Wolverhampton 1X
team-skrallen
Spiken
  • Aston Villa
team-spiken
Draget
  • Under 2,5 mål Atletico M-Getafe
team-draget
Köp en andel