Big 9 med jackpot & landskamper

Publicerades den 13 oktober 2023

Extrem favoritparad på förra veckans Big 9, utdelningen stannade på 375 kr för alla nio rätt. Därmed får vi en trevlig jackpot på 1 miljon kronor denna helg. Inte dumt alls och välbehövligt när det är många favoriter på lappen. Men häng med så lurar vi fram några vassa drag och potential som gör att vi kan hugga efter stor del av jackpot-kakan! Notera det sena spelstoppet, lördag klockan 18:00.

Veckans Big 9-kupong

Åtta matcher hämtas från EM-kvalet och kupongen kompletteras med intressanta träningsmatchen mellan USA-Tyskland. Fem matcher spelas på lördagskvällen och resterande fyra matcher under söndagen.

Danmark & Polen är två megafavoriter på lappen och där bakom finns ytterligare några troliga vinnare. Som alltid när det är favoritbetonat på kupongen finns både risken för låg utdelning och samtidigt chans till jätteutdelning om någon eller några av jättarna faller, för då faller de tungt!

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Chelsea satt galant som spik förra veckan och vi siktar på att banka in en snygg spik igen! Slovenien tar emot våra östra grannar, Finland. När lagen möttes i Helsingfors i våras drog Finland längsta strået via 2-0. Dock inte helt rättvist. Med hemmapubliken i ryggen tror vi att Slovenien blir svårstoppade här, bör ha ett favoritskap på över 50 %. Svenska folket verkar sugna på att gardera och därmed får vi fint värde på ettan som spikas!

Bästa över/under på Big 9

Underspelet i lördags satt fint och vi fortsätter på det temat. Bulgarien-Litauen är bottenmöte i kvalgrupp G. Båda lagen står på 2 poäng efter fem spelade matcher, svagt! 1-1 när lagen möttes och även om Bulgarien är tydlig favorit ligger resultat som 0-0, 1-1 och 1-0 väldigt nära tillhands här. Bör vara upp mot 60 % chans att draget sitter och det är tveksamt om svenska folket streckar så hårt på underspelet här, bra banker!

Bästa skräll på Big 9

Det kanske är i överkant att kalla detta drag för en skräll. Men i brist på andra tydliga vaskningar tar vi Serbien X2 borta mot Ungern som veckans minimala skräll. Ungern är inne i en riktigt fin period, utmanat många topplag senaste åren och även i detta EM-kval ser det lovande ut. Nu väntar gruppfinal mot Serbien och mycket talar för att båda dessa lag cruisar vidare till EM-slutspelet. Kanske är de till och med nöjda med varsin poäng här? Oavsett, en överstreckad etta på Ungern är vi inte sugna på alls, ner med den i papperskorgen och jobba X2 på Serbien!

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

 

Skrällen
  • Serbien X2
team-skrallen
Spiken
  • Slovenien
team-spiken
Draget
  • Under 2,5 mål Bulgarien-Litauen
team-draget
Köp en andel