Big 9 med jackpotrunda!

Publicerades den 28 juli 2023

Äntligen dags för en helg med jackpots! 5 miljoner kronor på Stryktipset givetvis höjdpunkten men även den naggande goda jackpoten på Big 9 lockar! Givetvis ska vi försöka roffa åt oss så stor del som möjligt av potten…

Anledningen till jackpotrundan denna helg är att det inte blev någon vinnare på 9 rätt förra helgen. En rejält klurig runda där både ”smarta spelare” och kioskgubbar fastnade i fällorna bland fula överstreckade tecken respektive skrällar. Vi var inte nära att lyckas nå hela vägen på våra system, men är snabbt uppe på hästen igen för revansch denna vecka. Med jackpot så rullas även systemet Miljongängets Stora Jackpot ut, kraftfullt system för 1375 kr/andel!

Nu kikar vi på veckans utmaning!

Veckans Big 9-kupong

Kupongen består av sex allsvenska matcher, två från Superettan samt det danska mötet Vejle-FC Köpenhamn. Fem av matcherna avgörs under lördagen och fyra under söndagen. Sportsligt är givetvis Häcken-Elfsborg den absoluta höjdpunkten. En häftig toppmatch mellan de två gulsvarta lagen. Kan Elfsborg fortsätta rida på sin framgångsvåg?  Även matcher som hallandsderby Halmstad-Varberg och smålandsderbyt Öster-Jönköping Södra är häftiga.

Det finns egentligen bara en stor favorit på lappen. Det är Västerås i hemmamötet med Gefle i Superettan. Men den med gott minne minns säkert hur just Gefle skrällde och tog poäng borta Gais för två veckor sedan. Då stod Gais i odds kring 1,20, denna gång är Västerås prisade kring 1,30. På Big 9 lär även lag som Halmstad och Köpenhamn streckas på ordentligt hårt och bli kraftigt betrodda av svenska folket.

Förra veckan landade rekommendationen på under 2,5 mål mellan Göteborg-Halmstad klockrent (0-0) medan spiken Malmö och skrällen J-Södra bara var ”nära”. Nya drag ska presenteras och jobbas in nu! Kika vidare här nedan för dragen

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Valet att utse Hammarby till veckans bästa spik kanske förvånar en del? Laget har tuff bortamatch i Europaspelet nu i veckan (Twente) och motståndarna IFK Norrköping ståtar med två raka segrar. Men! Vi har varit inne på att Norrköping fått med sig lite för mycket poäng sett till faktiska prestationer och Hammarbys hemmaspel ska alltid respekteras (5-1-1 på sju matcher). Förhoppningsvis tänker svenska folket mer i de förstnämnda tankarna (Europaspel Hammarby, Norrköping ligger före i tabellen osv) och vi får vettigt spelvärde på Hammarby-spiken. För vi bankar in den! 3-1?

Bästa över/under på Big 9

Även om Halmstad-Varberg ska vara en festlig tillställning kl 20:00 på lördag så lär det inte bli något målfyrverkeri på Örjans Vall. Två trubbiga lag, derby och ett HBK som har målskillnaden 7-6 på åtta hemmamatcher gör att vi anser att underspelet ska vara tydlig favorit! Medhåll från oddsmarknaden som ger ”undern” runt 55 % chans att sitta. Vi tror det kommer bli värde på det draget och spikar av ett underspel igen!

Bästa skräll på Big 9

Köpenhamn kommer bli ett av de mest betrodda tecknen på kupongen denna vecka. Kanske över 80 %? Vi gillar att definiera HELA systemet via en tuff vaskning. Genom att ta 1X på Vejle städar vi bort massvis med svaga motståndarrader och höjer omgående potentialen på systemet! Vejle och Köpenhamn mötes i en cupmatch så sent som i april och spelade då 0-0. Köpenhamn har även haft en Europamatch i veckan som kanske kan störa lite. Oddsmarknaden värderar lagets segerchans till runt 60 % vilket alltså innebär att tvåan kommer bli mycket överstreckad. Kämpa skrällen!!

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

 

Skrällen
  • Vejle 1X
team-skrallen
Spiken
  • Hammarby
team-spiken
Draget
  • Under 2,5 mål IFK Halmstad-Varberg
team-draget
Köp en andel