Big 9 med lockande jackpot!

Publicerades den 17 november 2023

Efter en favoritparad förra veckan så bjuds vi på en liten men naggande god jackpot på Big 9 denna vecka. Landslagsuppehåll och därmed en anonym kupong – det kan passa oss bra som alltid låter det spelteoretiska väga tungt. Oavsett vad lagen heter på kupongen handlar det om att värdera vinstchanser (använda odds som stöd) och konstruera välbalanserade system. Goda förutsättningar att spela bättre än svenska folket denna vecka, helt klart!

Veckans Big 9-kupong

Ett par EM-kvalmatcher, träningsmatchen Tyskland-Turkiet, spanska Segunda och en skotte på slutet. Anonymt, tråkigt men kanske också alldeles underbart?! 🙂

Nederländerna och Kroatien blir megafavoriter på 1×2-spelet men vi tror oss kunna hitta bra vägar att få upp utdelningen ändå!

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

På detta förslag spikar vi de båda storisarna, Nederländerna och Kroatien. Nederländerna utses till den bästa spiken. Mot ett omotiverat Irland som faktiskt kan dra nytta av en förlust här så känns ettan verkligen som ett stensäkert val. Spika och gå vidare!

Bästa över/under på Big 9

Det öppnas upp ett gäng trevliga möjligheter att hitta spelvärda spikar på över/under denna vecka. Amorebieta-Teneriffa är en av flera spanska matcher där underspelet lockar starkt. Under 2,5 mål spelas så lågt som runt 1,45 på oddsmarknaden. Ingen klang och jubel-fotboll i Segundan direkt… Förmodligen stannar svenska folket runt 65 % här och då är det kanon att få spika undern!

Bästa skräll på Big 9

Okej….vad händer i Alcorcon-Sporting Gijon?! Visst säger tabellen att bortalaget ska vara favorit men nuvarande 69 % på tvåan är bland det sjukaste vi skådat. Korrekt sergerchans är ungefär 40 %. Givetvis tackar vi, tar emot och kör 1X!

+

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

 

Skrällen
  • Alorcon 1X
team-skrallen
Spiken
  • Nederländerna
team-spiken
Draget
  • Under 2,5 mål Amorebieta-Teneriffa
team-draget
Köp en andel