Big 9 med miljonjackpot!

Publicerades den 25 augusti 2023

Tre klockrena drag i förra veckans inlägg  då tuffa spiken Brentford vann 3-0, Osasuna skrällde borta mot Sociedad (1-1 ) och överspelet i Liverpool-Bournemouth var klart efter 36 minuter. De dragen bildade snygg grund i våra system och visst blev det 9 rätt! Trots att vi hade både täckning och hugg på fler skrällar i matcher med storfavoriter blev det till slut favoritbetonat. 9 rätt stannade på ca 3000 kr. Vi tar den vinsten och vi får glädja oss åt en härlig jackpot på 1 miljon denna vecka! Låt oss hamna lika rätt på dragen denna gång och att skrällarna biter där de ska, då blir vi ruskigt farliga…

Som extra krydda denna häftiga runda har vi öppnat systemet Miljongängets Mega Jackpot, ett jättesystem som ska slåss om stora pengar!

Veckans Big 9-kupong

Fem engelska PL-kamper kompletteras med fyra italienska Serie A-matcher. Två klassiska storligor enbart på lappen alltså! Skönt flöde med matchstarter klockan 16:00, 18:30 och 20:45.

Arsenal och Man United blir megafavoriter på kupongen, men även Brighton, Atalanta och Milan lär streckas högt. Kan vi få till en eller två skrällar här kan utdelningen snabbt springa norrut! Frågan är bara vilket/vilka lag som ska fällas och vilka som ska få förtroendet som spikar? Låt oss resonera fram de bästa dragen för denna jackpotrunda här nedan!

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Jackpotrunda innebär lite extra koll på det spelteoretiska. Med extrapengar i enbart potten på 9 rätt är det extra viktigt att faktiskt ta sig till just 9 rätt och få vara med och dela på extradegen! Därför kan ett lite mer defensivt sätt att spela vara fullt rimligt en omgång som denna. Vi nämnde att fem lag kan streckas högt på lördag, de har alla ganska stora vinstchanser sett till oddsen. Att gardera alla fem är ett rent ut sagt korkat sätt att spela Big 9, då blir svårighetsgraden alldeles för hög. Totaloddset springer iväg till flera miljoner och den prispotten som finns på bordet räcker inte till för att belöna dig om du, mot förmodan, lyckas på 9 rätt. Därför rekommenderar vi att spika minst en av de större favoriterna och vårt val är den största favoriten, Arsenal.

Ointressant och trött sätt att rekommendera en spik på ett lag som står i 1,25 ggr pengarna? Möjligen – men det spelteoretiska resonemanget här ovanför förklarar vikten av att faktiskt ta en och annan genväg i jakten på Big 9-vinster! Arsenal har givetvis jättechans att avfärda Fulham som inte alls sett bra ut i säsongsinledningen. Kan bli riktig kross om inte Fulham fått mer ordning på försvarsspelet under veckan…

Bästa över/under på Big 9

Verona-Roma är en av två kvällsmatcher (20:45) på kupongen och nu är det dags att kämpa in ett underspel igen! Roma på bortaplan var synonymt med riktigt tråkiga tillställningar förra året. Mycket talar för liknande approach denna säsong. Verona kommer från en 1-0-seger i premiären borta mot Empoli. Oerhört tight match med få målchanser, bara runt 1,0 xG totalt faktiskt. Spelbolagen gör under 2,5 mål till tydlig favorit här i Verona-Roma och visst håller vi med marknaden där. På Big 9 är det än så länge jämna streck och då tar vi snabbt ställning och singlar underspelet! Parkera bussen Mr Morinho!

Bästa skräll på Big 9

Vi fortsätter i Serie A och ringar in skrällen i matchen Milan-Torino! Det är en tuff väg att gå men samtidigt står Milan i odds runt 1,65 vilket innebär att de ”bara” vinner 60 % av gångerna (om matchen spåelas om 100 ggr vinner Milan 60 ggr med exakt dessa förutsättningar). Att ta en sådan här kalkylerad risk hör vardagen till som poolspelare. Det är faktiskt inte värre än att spika en 40 %-favorit, vilket inte är ovanligt! Extra trevligt denna gång när svenska folket har streckat Milan till månen, över 80 % streck innebär fenomenalt fint värde på X2! Draget gifter sig dessutom bra med de spikar vi satt ut på storfavoriterna Arsenal & Man United, vi hittar en fin balans i systemet som helhet. Jobba Torino!

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

 

Skrällen
  • Torino X2
team-skrallen
Spiken
  • Arsenal
team-spiken
Draget
  • Under 2,5 mål Verona-Roma
team-draget
Köp en andel