Big 9 med mixad lapp!

Publicerades den 12 januari 2024

 

Det blev relativt enkla resultat på förra veckans Big 9. Utdelningen stannade på 4900 kr för alla rätt. Vi fixade nian utan bekymmer på Miljongängets Kraftfulla (9600 kr totalt med undervinster) och hade givetvis potential till större pengar om exempelvis QPR och/eller Middlesbrough orkat hålla linan ut i sina matcher.  Alla tre dragen vi rekommenderade här i spelförslaget satt galant (Brighton spik, Elche-Girona under 2,5 samt Alaves 1X som skräll).

Nu laddar vi om för en ny och skoj kupong på Big 9!

Kul att så många hittat in till vår nya ATG-butik! Vi ska göra allt vi kan för att stapla vinster på hög och vinna tillsammans med er!

Veckans Big 9-kupong

Denna vecka har vi en läcker mix av matcher, allt från Newcastle-Manchester City, Serie A, La Liga, Bundesliga och Championship. Här gäller det ha fotbollskunskaper runt hela Europa, eller? Nja, ni som hängt med oss ett tag vet att en duktiga spelläggare nödvändigtvis inte behöver kunna alla lag och spelare. Det spelteoretiska tänker och att förstå hur Big 9 ska hanteras är en viktigare egenskap! Oddsen på marknaden hjälper oss med värderingen i matcherna ändå, den är en minst lika bra grund som det egna fotbollsögat! Denna vecka är det extra fokus på att skapa balans i systemen, det är lätt till att bygga för svårt och jaga för många skrällar då det finns många lockande underdogs på lappen…

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Ett gäng favoriter att hantera och de flesta kommer troligen bli överstreckade. Vi väljer att utse en förhoppningsvis lite mer anonym favorit som bästa spiken. Leeds åker till Wales och ska försöka få med sig 3 pinnar hem. Vi tror att chanserna är goda för att lyckas med uppdraget. Leeds har ett klasslag som är flera nivåer bättre än Cardiff. Trots några plumpar i protokollet har ändå Leeds flera gånger bevisat att de kommer vara ett lag som kommer slåss om direktuppflyttning till Premier League. Cardiff var bra i början på säsongen men svalnat efterhand och får nog finna sig att vara ett mittenlag. Stark tvåa som förhoppningsvis kan stanna kring 60-65 %!

Bästa över/under på Big 9

Vi har tipsat om det förr och gör det igen! Kika bland över/under för att hitta starka ”spikar” som inte är så överstreckade. Över 2,5 mål i matchen mellan Darmstadt-Dortmund är ett mycket troligt utfall. Minst 70-75 % chans ska det vara. ”Övern” lär streckas hårt men kanske inte mer än 80 %? Då kan vi ta draget med gott samvete!

Bästa skräll på Big 9

Bilbao och Sociedad är två lag som sällan förlorar. Bara tre förluster vardera hittills denna säsong. På hemmaplan målas Bilbao upp som berättigad favorit. Laget har gått fram som en ångvält på Estadio San Mamés. Men Sociedad är som sagt också svårslagna! När svenska folket streckar upp ettan kring 60 % är vi inte alls sugna på att betala för den! Det finns så många andra favoriter på lappen och här är vi faktiskt favorit (ja, vi har över 50 % chans att lyckas) med X2. Ett bra sätt att med relativt liten risk fånga en bra skräll!

+

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

Skrällen
  • Real Sociedad X2
team-skrallen
Spiken
  • Leeds
team-spiken
Draget
  • Över 2,5 mål Darmstadt-Dortmund
team-draget
Köp en andel!