Big 9 med mycket PL!

Publicerades den 29 september 2023

Hyfsat rätt ute förra veckan, bland annat fina drag som under 2,5 i Luton-Wolves samt skrällen Moza X2 (borta mot Lazio). Men den sista pricken över i-et fattades på systemen. Vi gnuggar vidare i vanlig ordning, bra system ger bra utdelning på lång sikt!

Veckans Big 9-kupong

Återigen en finfin lapp. Denna vecka innehåller den sex matcher från Premier League, Milan-Lazio från Serie A samt slutligen två spanska matcher.

Överlag en rätt svår kupong. Arsenal och Newcastle, som är de två största favoriterna, känns inte som några givna vinnare och bakom dessa flertalet kluriga matcher. Den som kommer rätt denna vecka blir högst troligt rikligt belönad. Den sitsen ska vi ta oss till är planen!

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Veckans spikdrag har viss risk att bli överstreckad när Big 9 stänger kl 16 på lördag. Dock är vår förhoppning om att Milan kommer streckas på rätt hårt nu under fredag-lördag av svenska folket för att sedan ratas som spik av de större systemen under lördagen och därmed landa in hyfsat korrekt streckad och sammantaget som ett smart drag i jakten på att slå ut motspelare! På planen ska Milan vara snäppet bättre än Lazio. De ljusblå från Rom har inte övertygat alls under säsongsinledningen och segern senast mot Torino var inte heller något särskilt skrämmande. Milan är starka hemma och kommer givetvis gå för en ny trea i toppstriden. Jobba rödsvart!

Bästa över/under på Big 9

Ibland kan det vara klokt att söka sig till över/under för att hitta riktigt bra spikar! Denna gång siktar vi in oss på ett mycket troligt överspel! Tottenham-Liverpool doftar målrikt och oddsmarknaden håller med. Runt 1,40 på över 2,5 mål. Vi hoppas att streckprocenten landar mellan 70-75 % och då är det ett starkt drag att spika av. Extra bra om man jämför med andra tänkbara spikar på 1×2 där lag som Newcastle, West Ham och Arsenal kommer streckas högre men knappt ha större chans att gå in!

Bästa skräll på Big 9

Det gick vägen förra veckan med en tuff skräll (Monza X2 borta mot Lazio) och med självförtroende i bagaget spänner vi bågen ytterligare. Bournemouth 1X hemma mot Arsenal blir veckans häftiga drag! Arsenal kommer att streckas högt, mycket högt. Långt över lagets verkliga vinstchans som är ca 60-65 %. Det är ett starkt sätt att definiera sitt system och städar effektivt bort dåliga rader som ändå bara kan betala småpengar ifall de träffar rätt. Bournemouth är utan seger efter sex omgångar men har haft ett galet tufft spelschema. Arsenal är såklart ännu en svår motståndare men på hemmaplan tror vi att Bourne kan rubba Londonlaget. Jobba skrällen!

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

 

Skrällen
  • Bournemouth 1X
team-skrallen
Spiken
  • Milan
team-spiken
Draget
  • Över 2,5 mål Tottenham-Liverpool
team-draget
Köp en andel