Big 9 med naggande god jackpot!

Publicerades den 29 mars 2024

Det är skönt att välkomna den vanliga ligafotbollen tillbaka efter den sega perioden med landslagsuppehåll. Häftiga tider nu med slutspurter i ligafotbollen och slutspel i de europeiska cuperna! Vilka lag kommer lyckas och få fansen att jubla och vilka lag viker ner sig? På Big 9 är det många storlag in action på denna kupong och dessutom ser vi en jackpot på 500 000 kr då ingen löste 9 rätt förra helgen.

Veckans Big 9-kupong

Fyra matcher från Premier League tar plats på lappen. Kupongmakaren väljer att mixa in matcher från flera ligor och det kan vi förstå när det är läckerheter som Bayern-Dortmund, Lazio-Juventus och Fiorentina-Milan som får ta plats. Längst ned på lappen hittar vi Barcelona-Las Palmas och Barca är kupongens enda riktiga storfavorit. Kul utmaning att snickra ihop lagom balanserat system. Låt oss riunga in de bästa dragen nedan!

Missa inte heller den otroliga travhelgen som påsken innebär- Felix Eriksson inledde med över 300 000 kr inspelat på onsdagen och vi har många kunniga travgubbar som kommer slåss om de 100 miljonerna imorgon. Hugg din andel här! 

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Bayern München har hittat formen och nu är det bara segrar som gäller om de ska kunna störa Leverkusen i jakten på ligaguldet. Tar emot ett annat klasslag i Dortmund och just detta faktum att det är ett namnkunnigt motstånd får nog en del folk i stugorna att slänga med en gardering här. Förhoppningsvis stannar Bayern under 75 % och då spikar vi gärna! I samma match är överspelet nästan ett autodrag, verkligen allt talar för över 2,5 mål och på oddsmarknaden är oddset under 1,30 på detta utfall.

Bästa över/under på Big 9

På tal om pressade odds, under 2,5 mål i Valencia-Mallorca står så pass lågt som 1,40. Alltså nästan 70 % chans att matchen stannar på max två gjorda mål. Vi håller med marknaden om att det bör bli målsnålt här och väljer att utse draget som veckans bästa över/under. Den riktigt djärve spikar av X+under men vi nöjer oss med 1X2+under på detta spelförslag.

Bästa skräll på Big 9

Vi tappade nästan hakan när vi ser hur strecken på Brentford-Man United sitter. 69 % på Manchester United?! Nog för att de imponerade när de slog ut Liverpool i FA-cupen men något stabilt storlag är det verkligen inte vi snackar om. Brentford är bättre än vad resultatraden visar, haft många riktigt tuffa motståndare och har god nytta av uppehållet. 1X till 31 % är ett otroligt fynd och det hugger vi utan att blinka, jobba Toney och grabbarna!

+

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

Skrällen
  • Brentford 1X
team-skrallen
Spiken
  • Bayern München
team-spiken
Draget
  • Under 2,5 mål Valencia-Mallorca
team-draget
Köp en andel!