Big 9 med överraskar med jackpot igen!

Publicerades den 23 februari 2024

Det skrällde en hel del på Big 9 i lördags. Till slut bara två system i hela landet som stod pall och de belönades med strax över 700 000 kr vardera. Vi var nära en riktigt snygg åtta på spelförslaget (Miljongängets Hundring) som var värd knappt 20 000 när Lewandowski på strafförsök nr 2 tryckte in Barcas segermål i 96:e minuten. Usch så surt! Men bra hugg där och vi fortsätter givetvis gneta på…

Det blev utdelning i alla vinstgrupper, 9-8-7 rätt, men ändå ser vi jackpot-skylten lysa denna vecka också! ATG kliver in och hettar upp veckans kupong. Smart drag när det är stor jackpot på V75 och ett Stryktips som kanske inte är det hetaste… I vårt nystartade ATG-ombud har vi utöver stor Big 9-kompetens även samlat på oss flera experter på travfronten och den enkla vägen är såklart att rygga någon av dessa via en andel eller två. 🙂 Jobbar vi 16 rätt – 9 på Big 9 & 7 på V75!

Veckans Big 9-kupong

Vi bjuds på fem matcher från Premier League, två från Serie A samt två från spanska La Liga. Även denna vecka har ATG komponerat en tilltalande och relativt svår kupong. Arsenal, Man United & Aston Villa är tydliga favoriter men långt ifrån några 1,20-oddsare som ”bara vinner”. Alltså goda chanser för att förra veckans höga utdelning kan upprepas och det är skoj med en kupong som ställer krav på oss som tippar! Som vanligt blir det en balansgång mellan att utelämna eller svälja överstreckade och fula favorittecken – vi ger oss ut på gungbrädan här och börjar balansera direkt!

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Fräcka spiken Nottingham gjorde jobbet i lördags till läcker procent. Denna vecka väljer vi en mer sansad spik. Aston Villa ringas in och vi tror och tycker att Villa är den bästa favoriten när de tre drakarna Arsenal/Man U/Aston V jämförs. United verkar bli äckligt överstreckade och Arsenal möter trots allt ett mycket kompetent Newcastle som en bra kväll kan störa alla lag. Aston Villa har däremot beskedligt motstånd i just Nottingham. Laget vann som sagt snyggt mot West Ham senast. Men det var på hemmaplan och mot en bedrövlig motståndare. Nu är det bortamatch mot Aston Villa som vi bedömer är på väg ut sin svacka. Är otroligt starka på hemmaplan och har klasspelare över hela plan. Stark etta!

Bästa över/under på Big 9

Jodå, Spurs-Wolves gled över 2,5 mål senast och tipset om att spela ”hårdrocksnäven” satt fint även det då vargarna skrällsegrade med 2-1. Denna gång går vi tillbaka till ett underspel och vi ser värde i under 2,5 mål mellan Crystal Palace-Burnley till dessa procent (47 % i skrivande stund). Troligen lär det röra på sig och vi ser kanske 55 % på lördag eftermiddag. Ändå rimligt säger vi! Crystal P har problem med offensiven men är stabila bakåt. Burnley har tightat till sig betydligt på slutet, Arsenal-krossen senast bara att glömma däremot. Palace vann bortamötet med 2-0 och något liknande ligger i korten här med. 1X och under kanske en kort och bra väg att gå?

Bästa skräll på Big 9

Nära, nära som sagt för Celta då de hade Barcelona mot repen. Men surt övertidsmål emot oss där. Denna gång åker vi till Italien och ringar in Salernitana 1X som veckans skräll. Nåja, inte mycket till skräll kanske men faktum är att svenska folket kommer strecka Monza till favoriter och det blir troligen en relativt feg men lämplig väg att gå på hemmasidan här. Salernitana har underliggande siffror som ger visst hopp. Bytt tränare och det kanske är en effekt på g? Monza gjorde det strålande mot Milan i söndags men nu är det bortaplan och det är en tung faktor i Italien. Vi tar 1X!

+

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

Skrällen
  • Salernitana 1X
team-skrallen
Spiken
  • Aston Villa
team-spiken
Draget
  • Under 2,5 mål Crystal P-Burnley
team-draget
Köp en andel!