Big 9 med potential!

Publicerades den 3 mars 2023

Alla dragen i förra veckans inlägg satt klockrent. Leeds gjorde jobbet som veckans bästa spik och sedan fixade Valencia, via 1-0, en snygg skräll och underspelet mot Real Sociedad. Snöpligt nog stannade vi dock på 8 rätt på tre system. Ytterst små marginaler från att nå hela vägen till nian som betalade runt 40 000 kr. Men visst står vi på tur för en rejäl träff snart, kanske redan denna vecka!

Veckans Big 9-kupong

Fem från Premier League som kompletteras med en tysk match, två italienska matcher och en spansk. Vi ser ett gäng större favoriter på kupongen, Arsenal & Bayern München som de största. Men som bekant, ju större favoriter – desto tyngre faller de! Det viktiga är som vanligt att kunna hitta en balanserad väg mellan risk och potential.

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Visst är Arsenal och Bayern troliga vinnare, men de kommer bli riktigt hårt betrodda med. Vi utser därför Brighton som veckans bästa spik! Laget fortsätter att spela som ett topplag och ska respekteras fullt ut. Även om målskyttet hackat lite mot slutet har det spelmässigt varit stabilt. Nu kommer underpresterande West Ham på besök. Laget bör väl inte vara i botten och harva men är ändå klasser sämre än Brighton denna säsong. Svenska folket verkar inte överdriva Brightons favoritskap och då är vi snabba med att spika!

Bästa över/under på Big 9

Under 2,5 mål i Wolves-Tottenham är tydlig favorit på oddsmarknaden och vi håller verkligen med. Även om Wolves vaknat till liv på sistone så är det ytterst sällan målfester när de är på planen. Även Spurs får ses som ett under-ish-lag. Stannar strecken på max 60 % är underspelet här tilltalande tycker vi!

Bästa skräll på Big 9

Fiorentina-Milan är ett klassikermöte från Serie A. Milan har studsat tillbaka ordentligt efter en skrämmande svag period. Även Fiorentina ser aningen bättre ut, bland att stabilt slagit ut Braga i Europaspelet. Här tror vi Milan kan få rejäla bekymmer, laget ska verkligen inte streckas över 50 % som de görs i nuläget. Guldläge att ta 1X och bli av med ett gäng svaga motståndarkuponger!

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

 

Skrällen
  • Firoentina 1X
team-skrallen
Spiken
  • Brighton
team-spiken
Draget
  • Under 2,5 mål Wolves-Tottenham
team-draget
Köp en andel