Big 9 med skön jackpot!

Publicerades den 22 december 2023

Om ni missade det förra veckan, nyheten en gång till: Dagens Bästa Spel – DBS har ett eget ATG-ombud nu! Här kommer vi förutom att spela på Big 9 även göra en storsatsning på travet. Många duktiga spelläggare och system kommer du hitta inne i värmen hos oss, välkommen till DBS ATG-butik!

Vi var rätt ute med dragen förra veckan, Chelsea dunderstabil spik, underspelet i Burnley-Everton satt bra. Tredje draget var skrällen Luton, men där avbröts ju matchen som bekant och fotbollen blev oviktig. Som tur var verkar allt ha gått bra med Tom Lockyer!

Totalt sett blev det en trist runda, låg utdelning och ej betalt på 7 rätt vilket innebär att vi kan glädjas åt en jackpot nu dan före dan!

Veckans Big 9-kupong

Fem matcher från Premier League, tre från Serie A och en spanjor från La Liga – det bildar en rolig kupong. En megafavve i Inter hemma mot Lecce men i övrigt många tuffa och framförallt mäktiga matcher. Liverpool-Arsenal & Roma-Napoli tilltalas vi lite extra av! Det känns som svenska folket går i en del fällor och att vi ska kunna hitta en bra väg mot de fina pengarna denna lördag. Nu kör vi!

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Visst, vi kunde gjort det enkelt även denna vecka. Det är fullt rimligt att spika Inter, ja kanske till och med klokt! Men vi vill bjuda på något annat än 1,20-oddsare under denna rubrik också! Liverpool är en maktfaktor hemma på Anfield och även om Arsenal ser stabila ut vill vi måla upp ettan som ett fräckt spikval denna vecka. Förhoppningsvis streckar svenska folket runt 40-45 % och då är det en kul spik att använda. Många andra lär gardera här!

Bästa över/under på Big 9

Förra veckan tog vi ett underspel i Evertons match, denna gång är det dock överspelet som lockar! Den stora anledningen till det är naturligtvis motståndet. Tottenham är frejdiga och bjuder på underhållning. Dessutom en del brister i försvarsspelet och det är troligt att Everton petar in minst en boll. Bissouma avstängd och Spurs har släppt in 22 mål totalt de senaste 10 matcherna han missat. Överspelet kan tas ända upp till 70 % enligt oss!

Bästa skräll på Big 9

Ett tufft drag men som i ett enda nafs skapar höjd i bygget. Att vaska Fulham tar emot och känns ologiskt. De ”bara vinner” mot svaga Burnley? Nja, så enkelt är det sällan och Fulham vinner knappast över 6/10 gånger mot Burnley. Streckprocenten lär segla en bra bit över 70 % och då är det stort värde i att gå på X2. I kombination med att spika Inter+över gifter sig denna skräll riktigt bra för balansens skull!

+

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

 

Skrällen
  • Burnley X2
team-skrallen
Spiken
  • Liverpool
team-spiken
Draget
  • Över 2,5 Tottenham-Everton
team-draget
Köp en andel!