Big 9 med smygjackpot!

Publicerades den 16 februari 2024

Trafiken till ATG.se kommer minst sagt vara hög denna lördag. Smått galna 75 miljoner jackpot på V75 och även om du inte är travintresserad kan det vara läge att fundera på att delta på något sätt! I vårt nystartade ATG-ombud har vi utöver stor Big 9-kompetens även samlat på oss flera experter på travfronten och den enkla vägen är såklart att rygga någon av dessa via en andel eller två. 🙂

Men nu ska vi fokusera på Big 9 och det är faktiskt jackpot även där! Det blev trist favoritparad i lördags och utebliven utdelning på 7 rätt, vilket ger oss denna veckas boostade pott. Utdelningen stannade på 1199 kr för 9 rätt. På vårt största system för dagen, Miljongängets Kraftfulla, fick vi 8 rätt och hade fått in nian om inte favoritdraget ”Newcastle + över” gått in. Då hade utdelningen hoppat upp en del så synd med skatornas sena 3-2 mål där!

Veckans Big 9-kupong

Vi bjuds på fem matcher från Premier League, en från Serie A samt tre kamper från spanska La Liga. Efter att haft några veckor med favorittäta kuponger på Big 9 får vi nu en lite mer utmanande lapp som verkligen bjuder in till bra betalt. Man City är kupongens största favorit, men de möter ett icke ofarligt Chelsea (4-4 i höstas) och i övrigt är de semistora favoriterna på kupongen absolut möjliga att fälla! De bästa ”spikarna” kanske döljer sig bland över/under istället – där svenska folket i regel garderar mer frekvent än på 1X2. Låt oss ringa in veckans tre bästa drag!

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Tottenham vann turligt som vår spik förra veckan, men tur förtjänar vi väl ibland?! Denna vecka höjer vi svårighetsgraden och väljer faktiskt Nottingham som veckans bästa spik. De tar emot det sjunkade skeppet West Ham och vi tror att hemmasegern ligger nära tillhands. Forest såg inte alls dumma ut senast mot Newcastle utan förtjänade helt klart mer där. Kommer vara revanschsugna och motståndet är ett antal klasser sämre nu. Faktum är att West Ham agerar som ett riktigt bottenlag och har tur som trots allt fått med sig sina hyfsat stora poängskörd. Ettan ser superfin ut även på streckprocenten och tas med glädje hela vägen upp till 42-43 %!

Bästa över/under på Big 9

Helt fel ute i Roma-Inter i lördags och nu byter vi fot – för en gångs skull rekar vi ett överspel! Tottenham-Wolves har alla förutsättningar för att bli en underhållande fight. Det förvånar oss mycket om inte Wolves målar minst en gång och Spurs är alltid giftiga med sin offensiva spets. Marknaden prisar över 2,5 mål under 1,50 och det är alltså tydlig favorit på överspelet här. Troligen blir det överstreckat men om vi jämför med andra favoriter på 1×2-spelet är nog inte denna överstreckning lika hemsk. Ett kul val att spela matchen är hårdrocksnäven (1-2) + över!

Bästa skräll på Big 9

Brentford skrällde vackert för oss senast och vi fortsätter att leta skrällar med klös under denna rubrik! Celta Vigo hemma mot Barca, där har vi en härlig rensare. Celta är inte så dåliga som tabellen antyder, det har strulat en hel del under säsongen och laget förtjänar mer poäng. Kan vara perfekt läge att ta sig an ett Barcelona med Champions League-tankar nu. Streckprocent på över 70 % är naturligtvis helt uppåt väggarna galet. 1X har nästan 50 % chans att gå in och då tar vi gärna det erbjudandet – tack svenska folket!

+

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

Skrällen
  • Celta Vigo 1X
team-skrallen
Spiken
  • Nottingham
team-spiken
Draget
  • Över 2,5 mål Tottenham-Wolves
team-draget
Köp en andel!