Big 9 med stor jackpot!

Publicerades den 29 juni 2024

Längesen var det men nu har äntligen ATG samlat ihop till en rejäl jackpot på Big 9! 1 miljon kronor och en fotbollsmässigt superhärlig kupong. Ja, spelmässigt blir det nog minst lika härligt för det verkar bli relativt låg omsättning! Perfekt läge att spela alltså, och vi gnuggar geniknölarna för att optimera systemen… Låt oss resonera kring kupongen och landa i några tidiga drag.

Veckans Big 9-kupong

Åtta åttondelsfinaler i EM och alla tar plats på kupongen som därmed sträcker sig fram till tisdag kväll. Just att kupongen är utdragen och det krävs tålamod verkar inte vara populärt bland svenska folket. Är generellt stort ogillande till detta, det har vi sett tidigare även på Svenska Spels produkter. Tacksamt såklart när det är extrapengar i potten som adderar värde. Den nionde matchen på kupongen tänker ni? Jo, det är Copa America-fighten Argentina-Peru!

Det finns ett gäng favoriter på lappen, Spanien den största och England, Portugal med flera därefter. Det avskräcker dock inte alls utan kupongen ser lagom svår ut i vårt tycke!

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Vi tar den enkla vägen, Spanien är en bombvinnare mot Georgien! En del kanske tänker på hur Portugal blev nollade av Georgien och ser en ny skrällchans här. Men vi tror inte Georgien varken orkar ladda om eller har kunnandet att störa ett mycket mer spetsigt Spanien. Det är inte samma ineffektiva Spanien längre utan ett lag som snabbt vill framåt och som i kantspelarna Yamal & Williams kommer ställa många svåra frågor…

Bästa över/under på Big 9

Avvaktande spel och lag som är rädda för att förlora – det kommer vi nog se mycket utav i åttondelarna. Gigantmötet Frankrike-Belgien kan mycket väl bli en tillknäppt och låst historia där båda lagen är livrädda för att släppa in första målet. Under 2,5 mål har över 60 % chans att gå in enligt oddsmarknaden och när svenska folket nästan streckar över/under helt jämnt tar vi mycket gärna ställning och spikar av undern här!

Bästa skräll på Big 9

Vi jobbade bort Nederländerna på förra lappen (X2 Österrike satt fint) och tror faktiskt att laget kan få problem även med Rumänien. Men veckans allra fräckaste drag är att betala för både X och 2 i Tyskland-Danmark. Även om tyskarna sett fina ut så har de ännu inte ställts på riktigt prov, att slå Skottland och Ungern skrämmer ingen, framförallt inte Danmark. Vi gillar tryggheten i det danska spelet och när nu Tyskland saknar minst en ordinarie mittback kan kanske en viss Höjlund spräcka sin målnolla? Vi utelämnar dock inte Tyskland, onödigt att ta alltför stora risker denna runda med allt värde i 9-rättspotten!

+

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

Skrällen
  • Danmark X2
team-skrallen
Spiken
  • Spanien
team-spiken
Draget
  • Under 2,5 mål Frankrike-Belgien
team-draget
Köp en andel!