Big 9 med stora drakar!

Publicerades den 18 augusti 2023

Javisst, nu är vi igång! Nu startar även Serie A och därmed är samtliga storligor på rull. Härliga tider med mängder av sevärda matcher varje helg. På Big 9 är det som vanligt mest Premier League och visst har den ligan inletts på ett kittlande sätt. Newcastles femetta och Isaks två fina mål en höjdpunkt såklart för oss svenskar. I helgen möter hans skator en viss Haaland med sitt ljusblå City. Vilka vinner och vem tar ledningen i skytteligan?

En grå lördag rent spelmässigt förra helgen, utdelningen på Big 9 blev medioker och vi nådde sju rätt som bäst. Bara ett av tre drag i inlägget träffade rätt, därmed revanschdags nu!

Veckans Big 9-kupong

Fem PL-kamper kompletteras med två matcher respektive från Serie A och La Liga. Det kommer vara matcher igång ändå från klockan 16 till 23, minst en match pågående hela tiden. Kul spel att följa och förhoppningsvis bocka av grön efter grön rättmarkering!

Det finns fyra lag som i skrivande stund streckas på +80 %. Liverpool, Napoli, Inter & Real Madrid är på pappret namnstarka och såklart motiverade favoriter. Men en snabb koll på oddsen och lite snabbt räknande på miniräknaren säger att chansen/risken att alla fyra faktiskt vinner bara är 30 %! Så frågan är vilket eller vilka av dessa lag vi ska försöka fälla…

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Dags för en tuff och spänstig spik igen! Brighton gjorde jobbet som storfavve förra veckan men nu lockas vi av att ta ställning i en match som de flesta ser som helt jämn på förhand. Fulham tar emot Brentford på Craven Cottage. Londonderby och många hoppas på att få se liknande tillställningar som förra året när de möttes. Då slutade båda matcherna 3-2 i underhållande kamper där hemmalagen alltså segrade. Nu tror vi på trendbyte där och ringar in tvåan på Brentford som veckans bästa spik! Fulham vann visserligen sin premiärmatch borta mot Everton, men det såg allt annat än bra ut. De släppte till massvis med chanser och det var mycket tur samt heoiskt målvaktsspel som räddade laget från förlust där. Brentford desto stabilare i sin öppningsmatch, 2-2 med mersmak mot Tottenham. Även om Spurs tog över mot slutet så stod Brentford verkligen upp bra och ser spännande ut även i år.

Genom att spika tvåan i denna match som många andra per automatik helgarderar så skapar vi förutsättningar för att gardera andra favoriter och få till ett spännande system. Det kanske till och med är läge att gå på tvåan + över rakt ut här för kortast möjliga väg?

Bästa över/under på Big 9

Denna vecka utser vi faktiskt överspelet i Liverpool-Bournemouth som veckans bästa över/under. Kommer streckas hårt, säkerligen över 80 %. MEN! Jämfört med andra favoriter på 1×2 som står över 80 % är faktiskt detta drag motiverat. Verkligen allt talar för en öppen match mellan lagen och vi ser goda möjligheter för Bournemouth att bidra i målprotokollet. Generellt är överspelen klara favoriter i nästan alla matcher på denna veckas kupong. Några superba drag på underspel, som vi är vana att hitta, finns ej. Vi får vara anpassningsbara och ta det som serveras och denna vecka blev det en riktig banker!

Bästa skräll på Big 9

Fälla favoriter ja.. Att gå så pass tufft som att helt utelämna någon av de fyra stora är tufft, men behöver verkligen inte vara fel rent spelteoretiskt. Dock har vi svårt att välja i såhär tidigt skede och tar en annan väg istället. Spanska fighten Real Sociedad-Celta Vigo! Två lag som inte imponerade i sina premiärer. Sociedad kryssade bara hemma mot Giron, förlorade xG och såg allmänt trubbiga ut. Celta Vigo än sämre, förlust hemma mot Osasuna oroar. Tror de kommer att försöka parkera bussen här och det målsnåla Sociedad kan få problem att skapa tillräckligt med målchanser för att avgöra matchen. Oddsmarknaden ger hemmalaget 55 % chans att vinna, Big 9-strecken är över 70 % och då ska vi försöka bryta bort den överstreckade favven!

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

 

Skrällen
  • Celta Vigo X2
team-skrallen
Spiken
  • Brentford
team-spiken
Draget
  • Över 2,5 mål Liverpool-Bournemouth
team-draget
Köp en andel