Big 9 med storlagen åter!

Publicerades den 25 november 2023

Hugg på bra pengar förra veckan men sista lilla turen med marginalerna fattades. Är det idag det smäller och en storvinst bärgas? Vi hoppas det såklart och med en underhållande kupong sportsligt sett är det bara att hoppa på och njuta av underhållningen!

Veckans Big 9-kupong

Matcher från högstaligorna i England, Italien, Tyskland och Spanien bildar dagens stjärnspäckade kupong. Massvis med storlag och många sevärda matcher.

Atletico Madrid är kupongens storfavorit, annars är det tufft och klurigt Goda förutsättningar för att lämna svenska folket på perrongen och spela in fina pengar om/när 9 rätt tas i mål!

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Grus i maskineriet för Brighton på sistone. Men uppehållet har nog gjort dem gott och vi tror att de kommer ut med en riktigt bra prestation borta mot Nottingham i eftermiddag. Det bör räcka långt och när tvåan streckas under 50 % blir den attraktiv som spik, särskilt om man jämför med andra favoriter på kupongen som blir kraftigt överstreckade istället.

Bästa över/under på Big 9

Milan-Fiorentina är en fin kvällsmatch från Serie A. På oddsmarknaden är under 2,5 mål favorit men här på Big 9 tänker svenska folket helt annorlunda. Bara 43 % på undern och därmed ett superfint läge att spika av den! Milan har varit tighta på hemmaplan hittills denna säsong (målskillnad 7-3) på fem matcher och mycket talar för en låst historia ikväll med!

Bästa skräll på Big 9

Burnley har verkligen varit en besvikelse denna säsong. Laget har inte alls lyckats med att fortsätta sitt framgångsrika spel från förra säsongen. PL är en annan sak än Championship och frågan är om Kompany lyckas byta spelmodell och få ordning på laget innan det är för sent både för honom och klubben? Idag ska de dock ha en bra chans hemma mot ett sargat West Ham. 1X till 31 % i skrivande stund är ett riktigt fynd, vilket såklart då innebär att tvåan på West Ham är totalt skräp! 🙂

+

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

 

Skrällen
  • Burnley 1X
team-skrallen
Spiken
  • Brighton
team-spiken
Draget
  • Under 2,5 mål Milan-Fiorentina
team-draget
Köp en andel