Big 9 med storlagen tillbaka på lappen!

Publicerades den 15 september 2023

Landslagsuppehållet ligger bakom oss och vi närmar oss en helg med otroligt många fina matcher i älskade toppligor, med Premier League i spetsen! Undertecknad får ta på sig dumstruten gällande förra rundan, lyckades att bomma spelstoppet och de båda systemen lämnades inte in. Dock inte så mycket att gråta över då spiken England svek. Annars satt draget Albanien mycket snyggt förra veckan. Vi rekommenderade spel på 1X (bästa skrällen) och under 2,5 mål (bästa över/under). Albanien vann med 2-0 mot Polen och om ni spelade själva hoppas vi att dragen var till hjälp.

Åter till vanligt spelstopp, klockan 16:00 lördag, och nu ska spelen lämnas in och 9 rätt bärgas!

Veckans Big 9-kupong

Sex matcher från Premier League, Milanoderbyt Inter-Milan samt två heta spanska matcher. Där har vi kupongen att jobba med, härligt underlag!

Texturmässigt har vi ett gäng storfavoriter att förhålla oss till, Tottenham och Barcelona streckas över 80 % i nuläget och kommer nog stanna där uppe på riktigt höga höjder. Även Man City, Newcastle och Fulham verkar få svenska folkets förtroende. Här ska vi nog kunna fälla ett par favoriter och skapa potential!

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Att spika någon av de fem nämnda i favoritkvintetten ovan är ett måste för att inte skapa för svåra radkombinationer. Ja, till och med två spikar kan behövas tas där. Den vi gillar mest är Manchester City! Laget ska alltså möta West Ham på bortaplan. För några veckor sedan hade de flesta varit rörande överens om att det är en bankspik. Men West Ham har kommit starkt ut ur blocken och inlett säsongen strålande, åtminstone poängmässigt. Men vi är lite skeptiska och tror att denna match passar laget rätt illa. City kommer ha ett stort bollinnehav och metodiskt mala ner motståndet säger vår analys. Bra spiktvåa!

Bästa över/under på Big 9

Valencia-Atletico Madrid är ett intressant möte från La Liga. Valencia inledde med två starka segrar men har kommit ner på jorden via två förluster. Atletico ser riktigt fina ut och framförallt är det försvarsspelet som imponerar, som i gamla goda tider. Mycket talar för en tight match här. Svenska folket kanske kikar på senaste matcherna och då vann Atletico med 7-0 borta mot Rayo. Vi tror inte på repris och underspelet lockar verkligen som ”spik” här! Oddsmarknaden ger stöd och gör undern till tydlig favorit. Perfekt läge att spika till både värde och stor sannolikhet till träff!

Bästa skräll på Big 9

1X på Valencia i ovan nämnda match kan vara ett fint skrälldrag, men vi väljer ändå en annan match där vi vill fälla motståndarsystem som spikar en tveksam ”etta”. Aston Villa har varit ojämna i prestationerna hittills. Två storsegrar och två storförluster. Mot Crystal Palace tror vi det blir en jämna matcher som inte kommer bölja på liknande sätt. Palace har inlett stabilt och är ett gediget lag som är svåra att få hål på. X2 till 35 % är ett fynd och framförallt 2:an till 11 % är superlockande. Jobba skrällen!

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

 

Skrällen
  • Crystal Palace X2
team-skrallen
Spiken
  • Manchester City
team-spiken
Draget
  • Under 2,5 mål Valencia-Atletico Madrid
team-draget
Köp en andel