Big 9 med tokigt streckade favoriter

Publicerades den 27 januari 2023

Ohyggligt spännande Big 9 förra helgen. Vårt spelförslag och tillika ”Miljongängets Hundring” satt i guldläge inför sista matchen mellan Fiorentina-Torino. 8 rätt klara och över 2,5 mål samt 1-2-gardering. En tidig ledning för Torino höjde pulsen ytterligare och sexsiffrig utdelning var på gång. Tyvärr dog matchen och 0-1 stod sig som slutresultat och en välbetald 8-rättare för runt 10 000 kr blev facit. Ännu närmre klonken var vi på ”Miljongängets Stabila” – enda missen där var över 2,5 mål i West Ham-Everton, där stod det 2-0 tidigt och suuurt att inte ett mål till kunde ramla in…. Annars väldigt rätt ute i mycket i förra veckans inlägg, alla dragen satt fint (spik, över/under och skrällen).

Färdiggnällt och nu fokuserar vi på denna veckas utmaning! En oerhört märklig kupong med flera megafavoriter, åtminstone streckmässigt. Här finns chanser att gräva guld!

Veckans Big 9-kupong

Fyra matcher från FA-cupen, två spanska från La Liga, två matcher från italienska Serie A och slutligen fina franska mötet mellan Marseille-Monaco är det vi har att brottas med. Inte mindre än fyra lag streckas över 80 % på 1×2-strecken. Men där vill vi snabbt lugna ner er som uppgivet tänker att en sådan favoritkupong är meningslös att spela på – här finns spelvärde att jaga!

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Fyra lag över 84 % men inte Tottenham borta mot Preston. Där ser vi dryga 70 % och det är helt klart en överkomlig procent att hamra dit spiken på! Även om Spurs inte övertygar så tror vi de lägger fokus på FA-cupen och Preston är ett mediokert Championship-lag. En stabil spik som passar bra på denna kupong!

Bästa över/under på Big 9

För ovanlighetens skull hugger vi denna vecka ett överspel. Cremonese-Inter och Inter är tokbetrodda på 1×2, men överspelet konstigt bortglömt. 54 % i skrivande stund är ett fynd och plockas utan tvekan.

Bästa skräll på Big 9

Det finns ett gäng att välja bland… Men vi fastnar lite extra för Girona hemma mot Barcelona. När Barca streckas över 80 % och står i 1,65 på oddsmarknaden vill vi ta chansen att jobba in tokskrällen! Genom att ta 1X här kan vi ta försiktigare vägar i andra matcher och ändå ha potential i vårt bygge!

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

 

Skrällen
  • Girona 1X
team-skrallen
Spiken
  • Tottenham
team-spiken
Draget
  • Över 2,5 mål Cremonese-Inter
team-draget
Köp en andel