Big 9 med trevlig jackpot!

Publicerades den 2 februari 2024

Tuff runda i lördags, det skrällde friskt och till slut var alla system i hela landet bortfintade! Det innebär att pengarna flyttas över till denna veckas Big 9 och vi får en trevlig jackpot att angripa. Vi hade hyfsat hugg på vårt största system, Miljongängets Kraftfulla, men Lutons seger mot Everton samt målfesten i Atalanta-Bologna fick oss på fall denna gång. Upp på Big 9-hästen igen!

Kupongen har verkligen förutsättningar att betala bra, dessutom jackpot, snudd på obligatorisk närvaro som krav här!

Kul att så många hittat in till vår nya ATG-butik! Vi ska göra allt vi kan för att stapla vinster på hög och vinna tillsammans med er!

Veckans Big 9-kupong

Vi bjuds på fyra matcher från Premier League, två matcher från Serie A samt avslutande tre kamper från spanska La Liga. Det är som sagt inga superstora favoriter utan istället ett gäng semistora favvar att hantera. Nästan garanterat kommer ett flertal av dessa troliga vinnare bli rejält överstreckade och det finns goda förutsättningar att bygga system med fint spelvärde. Nu kastar vi oss över veckans tre bästa drag!

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Girona har charmat många/alla denna säsong och är fortfarande med i racet om ligatiteln i Spanien. Denna helg väntar en läskig motståndare hemma på Estadi Montilivi, nämligen svårslagna Real Sociedad. Vi tror dock att det offensivt trubbiga, men defensivt starka, Sociedad kommer få svårt att stå emot Gironas brutala offensiv. Minst någon boll kommer hemmalaget lyckas peta in och det kommer räcka långt, troligen till seger! Svenska folket kan nog strecka upp ettan en del men troligen inte groteskt överstreckat, värre exempel lär hittas på kupongen. Vi sliter in ettan här på lördag kväll efter Mellomyset!

Bästa över/under på Big 9

Klockrent underspel förra veckan i Mallorca-Betis och vi fortsätter med underspel från Spanien. Granada-Las Palmas andas inte direkt mål och även om läget börjar bli utsatt för krisande hemmalaget Granada så tror vi knappast att de kommer toksatsa offensivt för att ro hem en ”trea”. Snarare en kontrollerad matchbild som vi ser framför oss! Las Palmas är ett lämpligt lag att jobba ”undern” på. Bortafacit säger 8-10 i målskillnad på 11 matcher vilket är ett snitt på 1,64 mål per bortamatch. Underspelet känns som en superspik och förhoppningsvis streckas den inte alltför högt – allt under 65 % är mumma!

Bästa skräll på Big 9

Ett återkommande fenomen på Big 9 under lång tid har varit att Milan är med på kupongen, laget blir överstreckat deluxe, man jobbar skrällen men Milan vinner ändå! Vi ger dock inte upp, när ett lag, oavsett namn, streckas mer än 20 procentenheter för högt är det ALLTID lockande att gå emot. Vi spänner bågen igen, tar 1X på Frosinone och hoppas att deras starka hemmaspel belönas här!

+

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

Skrällen
  • Frosinone 1X
team-skrallen
Spiken
  • Girona
team-spiken
Draget
  • Under 2,5 mål Granada-Las Palmas
team-draget
Köp en andel!