Big 9 med tuff kupong!

Publicerades den 5 januari 2024

Veckans Big 9 ser riktigt skoj ut! Till skillnad mot Stryktipset där Svenska Spel valt att gå rakt ut på FA-cupen och skapa århundradets mest favorittäta lapp så är Big 9 mer varierad i både länder och hur jämna matcher vi ser på kupongen. Mer om detta nedan!

Förra veckans omgång blev en rätt trist historia för vår del. Visserligen satt två av tre drag här i texten snyggt. Både 1X Nottingham (vs Man United) samt undern i Juve-Roma (1-0) satt klockrent. Men vi gick bort oss på en del andra håll på systemen, främst förstörde St Mirrens 0-3-mål på straff i 93:e, det dödade undern som vi spikade på alla system till bra värde… Nya tag!

Kul att så många hittat in till vår nya ATG-butik! Vi ska göra allt vi kan för att stapla vinster på hög och vinna tillsammans med er!

Veckans Big 9-kupong

Som vi nämnde här ovan, veckans kupong är fint komponerad av ATG och vi gillar den skarpt! Fyra matcher från FA-cupen, två från Serie A samt tre matcher från spanska cupen (Copa del Rey). Chelsea är en megafavorit på kupongen samt Aston Villa & Brighton har tydliga favoritskap, men i övrigt klurigt och jämnt. Här kommer det finnas goda möjligheter att hitta vassa drag och ta vägar till pengarna som inte övriga svenska folket gör!

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Här utser vi Brighton till veckans bästa spik. FA-cup-match borta mot Stoke. Brighton tog sig ända till semifinal i denna cup förra året och lär absolut göra ett seriöst försök att gå långt även i år. Stoke med ny tränare och ett delvis utsatt läge i de nedre regionerna av Championship är svårare att bedöma motivationen hos. Även om de ställer upp med sin bästa elva så är det givetvis stor klasskillnad mot Brighton. De sistnämnda kommer från ett par riktigt vassa prestationer i Premier League och formen är god. Förhoppningsvis stannar tvåan runt 70 % på strecken och blir då en fullt acceptabel spik!

Bästa över/under på Big 9

Elche-Girona i spanska cupen och vi har ett bortalag som charmar en hel fotbollsvärld. Häftig 4-3-seger mot Atletico Madrid senast och delar serieledningen med Real Madrid efter nitton spelade matcher, häftigt! Men nu är det alltså cupmatch som gäller. Logiskt och troligt bör det bli en hel del rotationer i Gironas startelva. Elche är ett typiskt Segunda-lag med målskillnaden 21-22 efter 21 matcher. Målsnålt ofta och framförallt på hemmaplan är de tighta. Oddsmarknaden prisar under 2,5 mål till 50 % chans och när vi ser en streckprocent på 34 % är det supervärde såklart, taget!

Bästa skräll på Big 9

Vi stannar kvar i Spanien och matchen Alaves-Betis. Hemmalaget spelas som knapp favorit på oddsen. Lite förvånande kan tyckas men vi ser ingen anledning att ifrågasätta marknaden utan litar på den samlade expertisens åsikter. Svenska folket verkar dock fullständigt blunda för den faktorn och streckar glatt upp Betis till tydlig favorit, närmre 50 % på tvåan i skrivande stund. 1X blir då ett mycket trevligt drag att ta, till begränsad risk kan vi skaka av oss massa svaga motståndarlappar!

+

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Dessutom kommer profiler som Oskar Block, Daniel ”Striker” Domeij med flera ha Big 9-system tillgängliga till denna jackpotrunda!

Mot 9 rätt!

 

Skrällen
  • Alaves 1X
team-skrallen
Spiken
  • Brighton
team-spiken
Draget
  • Under 2,5 Elche-Girona
team-draget
Köp en andel!