Big 9 – nu sätter vi nian!

Publicerades den 21 april 2023

I lördags var vi rätt ute i många matcher men orkade inte sy ihop säcken riktigt, 8 rätt och över 7000 kr på Miljongängets Kanon var ett bra försök i vart fall. Vi laddar om och gör vårt yttersta för att bygga nya, smarta, system som kan utmana om välbetalda nior!

Det är ju det som är grunden i poolspel att hela tiden försöka prestera genomtänkta och lämpliga system för omgången. Att göra det konsekvent innebär att vi över tid högst troligt kommer få till bra träffar då och då – NÄR är omöjligt att svara på men det gäller att gneta på och ha tålamod!

Veckans Big 9-kupong

Bara fyra matcher från Premier League denna lördag. Utöver det ser vi en tysk, en italiensk och tre spanska matcher från La Liga. Liverpool och Real Madrid blir kupongens stora drakar, hårt betrodda och så klart troliga (men inte säkra) vinnare. I övrigt flera riktigt ovissa och kluriga matcher. Det finns möjligheter att hitta spännande drag både på 1X2 och över/under.  Låt oss kika på våra bästa idéer för denna vecka!

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Athletic Bilbao gjorde jobbet i lördags som ”veckans bästa spik”. Då till superfin streckprocent kring 45 %. Vi gillar laget även denna vecka, dock inte samma fynd nu. Bortamatch mot Almeria och streckprocent över 60 % kan vi förvänta oss. Men flera andra favoriter i ”mellanfacket” 40-60 % streckas fulare om vi kikar på förhållandet vinstsannolikhet kontra streckprocent. Bilbao krossade Almeria senast (4-0 i höstmötet) och är utan tvekan det bättre laget. Vinner knappt men klart!

Bästa över/under på Big 9

Lazio är ett pålitligt lag när det kommer till underspel. Visserligen har lagets två senaste matcher slutat med 3 mål vardera, men annars är det snålt och stabilt. Möter nu Torino som har spelat under 2,5 mål i 19/30 matcher denna säsong. Oddsmarknaden gör under 2,5 mål till storfavorit, odds ner mot 1,50. Svenska folket lär strecka mer och mer på undern men troligen stannar den på 63-65 % och kan då agera en stabil byggpjäs på systemet!

Bästa skräll på Big 9

Everton gjorde platt figur i viktiga hemmamötet med Fulham senast. Laget spelades som favorit men orkade inte alls nå upp till förväntningarna. Läget i botten är kritiskt och alla poäng räknas. Crystal P har fixat tre snygga segrar under Jesus… ehmm… Roy Hodgson – vilken frälsare! Kontraktet ser semiklart ut nu. Men faktum är att laget knappast är en vinstmaskin och ett desperat Everton kommer högst troligt bjuda upp till en jämn kamp. Bra läge att vaska ett överstreckat hemmalag och skapa potential på kupongen!

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

 

Skrällen
  • Everton X2
team-skrallen
Spiken
  • Atletic Bilbao
team-spiken
Draget
  • Under 2,5 mål Lazio-Torino
team-draget
Köp en andel