Big 9 och nu sätter vi nian!

Publicerades den 1 december 2023

Närmre en storvinst är svårare att komma, än det vi hade på kroken i lördags! Spelförslaget här på ”Miljongängets Hundring” missade bara Burnley 1X hemma mot West Ham. En match som stod 1-0 fram till 87:e minuten… Ett självmål först och sedan ett avgörande på tilläggstid av West Ham förstörde festen och en nia värd över 100 000 kr, usch!!

Bra tröstpeng på 8 rätt och vi tar med oss det fina hugget till denna veckas kupong – hela vägen nu!

Veckans Big 9-kupong

Fem matcher från Premier League och två vardera från Serie A och La Liga bildar dagens lapp. En mix av jämna matcher samt matcher med tydliga favoriter bjuds vi på. Real Madrid lär streckas över 90 % hemma mot Granada och är kanske ett lite tråkigt val av ATG att ha med på kupongen?! Oavsett så kommer det garanterat finns smarta vägar att ta mot bra pengar!

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Trots Burnleys stora svek mot oss förra helgen – vi utser de ändå som veckans bästa spik! Denna gång kommer nämligen Sheffield U på besök och då är det superläge att plocka en välbehövlig trea! Bortalaget är en usel nykomling i årets PL. Senast mot Bournemouth hade de inget att sätta emot och här kommer de få slita ont igen. Svenska folket kommer nog inte våga ge Burnley så mycket förtroende och vi kan få trevligt spelvärde här på en i våra ögon mycket trolig hemmavinnare!

Bästa över/under på Big 9

Lazio-Cagliari tar vi en kik på. Ovanligt nog så är det faktiskt överspelet som ska spikas av denna gång! Lazio har en ganska ”snål” resultatrad bakom sig men här kommer de bli tydlig favorit mot ett svagt Cagliari. Bortalaget har haft problem med försvarsspelet hela säsongen och vi tycker att mycket talar för en målrik historia här. Förhoppningsvis streckar folket beskedligt så vi kan få med oss värde på överspelet här. Kompletteras antingen med spikettan eller djärv hårdrocksnäve för den som söker en riktig rensare i tvåan!

Bästa skräll på Big 9

Sociedad gör det bra i år. Bra häng i toppen på ligan och obesegrade i Champions League i imponerar! Men här tror vi att det tuffa matchande kan ställa till det. Hemmalaget Osasuna är ett stabilt La Liga-lag som visserligen är inne i en kämpig period resultatmässigt. Men här tror vi poängchansen är god. När dessutom Sociedad streckas 20 procentenheter för högt ish är vi snabba med att vaska tvåan och ringa in skrällen. Kämpa Osasuna!

+

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

 

Skrällen
  • Osasauna 1X
team-skrallen
Spiken
  • Burnley
team-spiken
Draget
  • Över 2,5 mål Lazio-Cagliari
team-draget
Köp en andel