Big 9 och revanschlust!

Publicerades den 15 mars 2024

Suck, förra helgens Big 9 föll oss inte alls i smaken. Ett par målrika matcher där underspelet skrek SPELVÄRDE fick oss på fall och det blev aldrig riktigt spännande. En ensam vinnare i Sverige blev det, även om det var kul för denne hade ju vi hellre sett pengarna gå vidare till jackpot denna vecka! 🙂 Nåja, vi krigar vidare i vanlig ordning med nya idéer och förhoppningsvis smarta system!

Veckans Big 9-kupong

Denna vecka är det fina matchen Man City-Newcastle (FA-cupen) som inleder kupongen och därefter ser vi tre PL-kamper, två matcher från Serie A och slutligen tre spanska La Liga-fighter. Man City, Real Madrid och Bilbao blir hårt betrodda men de två spanska lagen är verkligen inga stenklara vinnare på förhand. Låt oss kika på de bästa dragen!

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Bournemouth svek som storfavorit i lördags under denna rubrik. Vi spänner bågen och tar en fräckare spik denna vecka. Brentford borta mot sladdande Burnley gillas! Brentford har haft ett ruskigt tufft spelschema på slutet men stått upp bra mot storlagen. Här går svårighetsgraden ner många snäpp och trots en del skadestrul ska Brentford avfärda Burnley. Offensivt ser Brentford helt okej ut och har mycket kapacitet i Toney, Maupay med flera. Förhoppningsvis skräms svenska folket av Brentfords svaga resultatrad på slutet och tveksamma bortaspel – då passar vi på att spika till vettig streckprocent!

Bästa över/under på Big 9

Snyggt fångat underspel på Cadiz-Atletico i lördags, men nu ska vi faktiskt jaga mål! Girona vägrar att ge upp toppkampen och ligger tvåa i tabellen med visst häng på Real Madrid. Ska nu spela bort mot Getafe. Ett Getafe i ingemansland i mittenskiktet och som kan spela avslappnat. Det verkar lysa igenom, senaste två hemmamatcherna har slutat 3-3 respektive 3-2 och visst borde det kunna bli en sprakande tillställning igen. Oddsmarknaden gör ”övern” till knapp favorit och det vill vi hålla med om, 50 % streck det tar vi!

Bästa skräll på Big 9

Frosinone har stadigt tappat mark på slutet och ligger nu på nedflyttningsplats. Men här ska vi ge dem chansen att vända trenden! Hemma mot Lazio ska de ha tydlig poängchans. Niondeplacerade Lazio ser slutkörda ut efter uttåget i CL mot Bayern. När de ändå streckas upp till galna 66 % vilket är minst 20 procentenheter för högt är vi snabba med att ringa in 1x – dunderdrag!

+

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

Skrällen
  • Frosinone 1X
team-skrallen
Spiken
  • Brentford
team-spiken
Draget
  • Över 2,5 mål Getafe-Girona
team-draget
Köp en andel!