Big 9 och vi jobbar andra nian på raken!

Publicerades den 10 mars 2023

Det blev en härlig full pott och nio rätt på förra helgens spelförslag! Inga jättepengar men strax över 10 000 kr och en bra slant för er som satsat en hundring vardera i systemet. Alla dragen satt klockrent. Brighton vann överlägset som bästa spik, underspelet i Wolves-Tottenham var aldrig hotat och skrällen Fiorentina vann rättvist mot Milan. Nu hoppas vi på repris denna lördag!

Veckans Big 9-kupong

Fem matcher från Premier League som kompletteras med en tysk match, två italienska matcher och en spansk. Oddsmässigt bara en riktigt stor favorit i Man City borta mot Crystal P. Annars finns det några lag som streckmässigt seglat iväg högt bland de tidigare pengarna. Dortmund & Napoli ska givetvis inte streckas i över 80 % och lär droppa närmre spelstopp. Kul kupong att attackera!

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Manchester City kan naturligtvis vara ett vettigt val att spika denna runda, för att hålla ner svårighetsgraden på sitt bygge och de kommer nog inte bli groteskt överstreckade. Men vi utser återigen Brighton till veckans bästa spik. Folket i stugorna verkar inte helt ha insett att laget är ett topplag i Premier League och ska rankas bland de 6-7 bästa lagen i ligan. Borta mot Leeds är det visserligen ingen skrattmatch men givet att Brighton ska vara klara favorit. Jämfört med andra tokigt överstreckade favoriter på lappen är Brighton inte lika överstreckad. Kan nog även droppa ner under 60 % innan avspark imorgon. Taget!

Bästa över/under på Big 9

Även denna vecka blir det ett under-spel som rekommenderas som bästa över/under. Ett ganska defensivt val, men känns oerhört troligt att det blir målsnålt när Valencia tar emot Osasuna på lördagskvällen. Streckprocenten kan nog landa in på 65-70 % men funkar som en spik – att ta ställning här i över/under och istället gardera en överstreckad favorit i 1×2 är en klok väg.

Bästa skräll på Big 9

Vi hittade en fin skräll i Italien förra helgen och jobbar in en repris nu. Bologna ska ha goda chanser att sno åt sig minst en pinne mot Lazio. Streckprocent på över 50 % på Lazio här är galet högt, det är en jämn historia på förhand! Den som spelar 1X här kan också med fördel nöja sig med ”under” i över/under-valet. Lazio spelar sällan över 2,5 mål och Bologna relativt snåla de också. 

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

 

Skrällen
  • Bologna 1X
team-skrallen
Spiken
  • Brighton
team-spiken
Draget
  • Under 2,5 mål Valencia-Osasuna
team-draget
Köp en andel