Big 9 som backup!

Publicerades den 7 oktober 2023

Nästan allt fokus ligger på Stryktipset idag, naturligtvis! Men för de som vill ha en lite annorlunda lapp och kanske en back-up-chans när kvällen närmar sig – då finns Big 9 där!

Veckans Big 9-kupong

Denna vecka innehåller den fem matcher från Premier League, två från Serie A och två från La Liga. En skön mix!

Real Madrid är kupongens megafavorit, över 90 % på strecken och även om den korrekta vinstchansen är lägre så är det en mycket trolig vinnare. Men det finns kul drag att göra i många andra matcher!

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Milan gjorde jobbet fint som spik förra veckan under denna rubrik. Nu tar vi ett annat så kallat storlag i handen. Chelsea har inlett säsongen uselt, åtminstone poängmässigt. Idag tror vi dock på bra segerchans borta mot Burnley. Chelsea bör kunna straffa det naivt spelande hemmalaget. Viss risk att tvåan streckas upp rätt hårt men i jämförelse med andra spikalternativ så kan den nog landa in vettigt till slut. Chelsea vinner!

Bästa över/under på Big 9

I sista matchen på lappen, Mallorca-Valencia, finns ett riktigt superdrag! Under 2,5 mål streckas i nuläget på ca 50 % – vilket är ett jättefynd då oddset är runt 1,55 och chansen att draget ska sitta därmed en bit över 60 %. Inte ofta det bjuds på så uppenbart bra värde för ett drag som är favorit på pappret. Bara att hugga och kan kombineras med 1X på 1×2-spelet i matchen!

Bästa skräll på Big 9

Veckans skräll utser vi pigga nykomlingen Genoa till. Laget har sett fina ut och här på hemmaplan ska de kunna störa ett tufft matchat Milan. Streckprocenten är tokiga på Milan, över 70 % är över tjugo procentenheter för högt och därmed utmärkt läge att vaska den iskalla tvåan!

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

 

Skrällen
  • Genoa 1X
team-skrallen
Spiken
  • Chelsea
team-spiken
Draget
  • Under 2,5 mål Mallorca-Valencia
team-draget
Köp en andel