Big 9 storligorna åter!

Publicerades den 20 oktober 2023

Två av tre drag i förra veckans inlägg satt snyggt. Men systemen vi byggde nådde inte hela vägen fram denna gång, på en relativt svår runda. Nu tar vi nya tag när storligorna kickar igång igen och vi bjuds på massvis av härliga matcher på kupongen!

Veckans Big 9-kupong

Sex matcher från Premier League, Torino-Inter samt två sevärda spanska matcher har vi att brottas med denna vecka.

Inte så många helt jämna matcher på förhand men samtidigt ingen megafavorit på kupongen. En småklurig lapp som kräver viss finurlighet för att få till bra väg mot 9 rätt med balanserad risktagning!

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Slovenerna gjorde jobbet i lördags som bästa spiken (3-0). Denna helg får Brentford förtroendet. Hemmaplan och mot ett naivt Burnley. Det låter som en perfekt uppgift för Brentford. Dock har de haft en del grus i maskineriet och är segerlösa många veckor. Senast mot Man United gled segern ur handen på övertid. Stor revanschlust och kapacitetsmässigt klasser bättre än motståndarna. Svenska folket verkar tvivla på Brentford här och då är det desto trevligare att banka in spiken till 50-55 %!

Bästa över/under på Big 9

Man City-Brighton har alla förutsättningar att bli en underhållande match. City klasslag givetvis och Brighton alltid orädda. Hoppas på en böljande match och många mål! Oddsmarknaden har extremt lågt odds på över 2,5 mål, ner under 1,40. Vi håller med, allt talar för målfest här. Överspelet är faktiskt mer attraktivt än att spika Man City! En lösning kan vara att spika över 2,5 mål och välja 1-2 på 1×2-spelet!

Bästa skräll på Big 9

Längst ned på kupongen finner vi Celta Vigo-Atletico Madrid. Det är lite utan toppen mot botten i tabellen. Men det är sällan så enkelt! Celta förlorar sällan med stora siffror och allt talar för att de kan göra en jämn match utav detta med. När då Ateltico streckas upp över 70 % tar vi givetvis chansen att jobba in 1X! Enormt fint värde på både ettan och krysset medan tvåan är otäckt överstreckad. Kämpa Celta!

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

 

Skrällen
  • Celta Vigo 1X
team-skrallen
Spiken
  • Brentford
team-spiken
Draget
  • Över 2,5 mål Man City-Brighton
team-draget
Köp en andel