Big 9 – svaga favoriter attackeras!

Publicerades den 5 maj 2023

Trist runda i lördags, favoriterna dundrade in en efter en och endast runt 1000 kr på 9 rätt. Vi bommade främst på rejält överstreckade Atalantas bortaseger mot Torino. En omgång att snabbt arkivera och lika snabbt vända blad och ta sikte på denna veckas kupong! Som vanligt kommer vi bygga system med potential till bra utdelningar men ändå med balanserad risk, att spela alltför svårt på Big 9 lönar sig sällan då vinstpotten är relativt låg. Förutom om ”ensam vinnare” och Big Win fixas då – 1,9 mille är belöningen till den som fixar det…

Det är stort intresse för att haka på systemen (samtliga med tre stjärnor) så vänta inte för länge med att hugga din andel!

Veckans Big 9-kupong

Skönt med mycket Premier League igen, fem matcher denna vecka. Utöver det ser vi en tysk, två italienska, samt avslutande toppmötet mellan Ajax-AZ Alkmaar. Kupongens absolut största favorit är Manchester City hemma mot Leeds. Men även Liverpool och Bayern München streckas riktigt högt. Vi ser potential till skrällar både på 1X2 och över/under – i flertalet matcher. Kul kupong på alla sätt! Nog snackat, nu kikar vi på veckans bästa drag!

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Brighton var en snygg spik förra veckan, 6-0 var inget snack liksom… Denna vecka dyker vi längst ned på kupongen och ringar in Ajax som veckans bästa. Laget välkomnar AZ Alkmaar till Johan Cruyff Arena. Avspark klockan 21:00 och det blir en spännande och viktig kamp i toppstriden i ligan. Ajax har haft det lite motigt på slutet, bland annat dubbla förluster mot ärkerivalen PSV. Men här rankar oddsmarknaden hemmalaget som tydlig favorit och minst 60 % ska segerchansen vara. Till skillnad mot andra favoriter på Big 9-lappen ser streckprocenten acceptabel ut här på Ajax. Kan den stanna runt 65-68 % bankar vi in den med nöje!

Bästa över/under på Big 9

Italienska matcher brukar vara fina att nyttja under denna rubrik.” Så skrev vi förra veckan och visst satt underspelet mellan Roma-Milan galant. Två mål på övertid men stabilt drag. Roma med busschauffören Mourinho får ny chans att parkera bussen denna vecka! Nytt Milanolag ska brottas ned, ett formtoppat Inter väntar denna gång. Både Roma och Inter har semifinaler i Europaspelet framför sig till veckan, kan säkert påverka laguttagningarna en del. Men denna match är likväl superviktig i kampen om CL-platserna i ligan. Ska vi beställa 0-0? Vettigt drag ända upp till 60-62 % enligt oss och därunder stannar det förhoppningsvis.

Bästa skräll på Big 9

Denna vecka spänner vi bågen rejält. Ett lag streckat på 66 % i skrivande stund ska vaskas! Tottenham har agerat pinsamt uselt på slutet. Åtminstone defensivt, 15 insläppta mål på de fyra senaste matcherna är katastrofalt svagt. Nu kommer ett vasst Crystal Palace på besök i ett Londonderby där Roy Hodgson säkerligen ser fram mot att ta en snygg skalp. Crystal P har som bekant vaknat till liv med den gamle mannen vid spakarna och framförallt imponerat med en fin offensiv. Laget ska ha närmre 50 % chans att ta poäng här enligt oss och oddsmarknaden, därmed superfint läge att utelämna en formlös och överspelad favorit!

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

 

Skrällen
  • Crystal Palace X2
team-skrallen
Spiken
  • Ajax
team-spiken
Draget
  • Under 2,5 mål Roma-Inter
team-draget
Köp en andel