Big 9 tar EM-gruppspelet i mål!

Publicerades den 23 juni 2024

Big 9 rullar vidare med en ny EM-kupong, starttid den lite udda tiden söndag kl 21! Gruppspelet ska tas i mål och det är nio intressanta matcher att reda ut. Mot 9 rätt och bra pengar igen!

Missa inte heller att det är STOR jackpot på V75 idag och vårt duktiga travgäng, med formstarke Kim i spetsen, har vässat sina vapen – spela V75 i DBS-butiken här!

Veckans Big 9-kupong

Intressant med tredje omgången i gruppspelet. Nu kan det finnas anledningar för lag att antingen gå på halvfart eller tvärtom gå för mer än max när det bara är seger som räknas! Vi får vända och vrida på matcherna och försöka hitta vår lämpliga angreppsvinkel. Som vanligt handlar det om balans och att inte bli alltför exalterad av felstreckade fyndlägen på skrällarna!

De största favoriterna på lappen är Spanien, England och Portugal. Spanien och Portugal står redan på sex poäng och frågan är hur de agerar denna runda? Säkert en del rotation!

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

En tuff men lockande spik hittar vi redan ikväll! Skottland-Ungern blir en spännande kamp där båda lagen måste gå för seger. Vi håller Ungern snäppet högre och tror att deras spetskvalité på några nyckelspelare blir tungan på vågen! Tvåan streckas inte ens som favorit och till under 40 % spikar vi snabbt! Gifter sig bra med över 2,5 mål i en förmodat ”ösig” match!

Bästa över/under på Big 9

Visst, varken Danmark eller Serbien har sett speciellt starka ut offensivt sett. Danmark dock spelmässigt riktigt fina mot England och det finns sparkapital i Höjlund bland annat. Serbien har superstjärnor i forwardslinjen med krutet har varit blött hittills för Mitrovic och Vlahovic. Nu är det ”allt eller inget” som gäller för båda lagen och när streckprocenten håller sig runt 50 % ringar vi in överspelet som ett bra drag!

Bästa skräll på Big 9

Österrike är en dark horse för många och det kan vi också skriva under på. Ett samspelt och taktiskt välkomponerat lag som gjort bra prestationer mot både Frankrike och Polen. Står på fyra pinnar precis som motståndarna Nederländerna och därmed med ena benet i åttondelsfinalen. Även om de orange fick ett offsidemål snöpligt bortdömt mot Frankrike får det ändå räknas in på turkontot att de fick med sig en poäng. Vi är försiktigt skeptiska till laget och tror på en jämn historia här. 60+ % på Nederländerna är galet på alla sätt och vi tvekar inte att ta x2 när det bjuds på supervärde!

+

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

Skrällen
  • Österrike X2
team-skrallen
Spiken
  • Ungern
team-spiken
Draget
  • Över 2,5 mål Danmark-Serbien
team-draget
Köp en andel!