Big 9 – vinsterna ska följas upp!

Publicerades den 28 april 2023

Otroligt kul att vi i lördags smällde dit 9 rätt på tre system! Mellan 15 000 – 18 500 kr per system och hugg på ännu större pengar. Det tidiga spelförslaget (Miljongängets Hundring) vi presenterar här på sidan satt klockrent. Dragen var snygga – spik på Bilbao som vann med 2-1 borta mot Almeria, underspelet på Lazio-Torino (0-1) samt skrällen X2 på Everton borta mot Crystal P (0-0). Nu ska vi försöka följa upp med nya träffar denna lördag!

Det är stort intresse för att haka på systemen så vänta inte för länge med att hugga din andel!

Veckans Big 9-kupong

Lite udda Big 9-kupong, endast två matcher från Premier League. Utöver det ser vi en tysk, två italienska, två spanska samt avslutning med två Championshipmatcher. Sistnämnda två gillar vi såklart, stenkoll på den ligan som huserar på Stryktipset varje vecka. Real Madrid och Barcelona spelar båda på hemmaplan och är storfavoriter, utöver det ett par semistora favoriter och det gäller att tänka till för att skapa den smarta balansen i systemen! Det finns möjligheter att hitta spännande drag både på 1X2 och över/under men det gäller att inte bli för offensiv heller.  Vi kastar oss över veckans drag!

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Brighton har haft en kämpig vecka. Först uttåg på straffar mot Man United i FA-cupen och sen snöplig förlust borta mot Nottingham. Orkar de ladda om? Ja, det tror vi! Hemma mot beskedliga Wolverhampton ska det vara superfin segerchans. Svenska folket verkar vilja lägga sina spikar främst på andra håll och streckprocenten håller sig hyfsat fin på Brighton. Kan den stanna runt 65 % är det en perfekt spik att ha som grund denna runda! Wolves är som sagt beskedliga, när de har vunnit är det nästan alltid på sin hemmaplan. Bortaspelet är 2-5-9 för säsongen och här kommer den tionde förlusten mot ett revanschsuget Brighton!

Bästa över/under på Big 9

Italienska matcher brukar vara fina att nyttja under denna rubrik. Givetvis är det då ett underspel som är på tapeten! Roma-Milan är en het match i kampen om fjärdeplatsen i ligan. Lagen står båda på 56 poäng inför mötet och oddsmarknaden värderar matchen som helt jämn på förhand. Roma med Mourinho vid spakarna bjuder sällan på målfester och här ska ”undern” vara tydlig favorit! Upp till 63-65 % är det en trevlig spik enligt oss. Det som eventuellt talar emot är statistiken i lagens inbördes möten, där har de senaste fem matcherna faktiskt gått över 2,5 mål. Men vi fokuserar på förutsättningarna just nu och tar oddsmarknaden som stöd. Under 2,5 mål är ett bra drag här!

Bästa skräll på Big 9

Vi stannar kvar i Italien och mötet Torino-Atalanta. Bortalaget gillas nästan alltid i stugorna runt om i Sverige. Har charmat många med sin offensiva fotboll och kan en bra dag mosa de flesta motstånd. Men här får de en hård nöt att knäcka! Torino kämpade ner Lazio på bortaplan förra helgen och är oerhört stabila. Därför är det glädjande att se hur svenska folket streckar upp tvåan alldeles för högt. Atalanta ska bara vara ytterst knapp favorit här och vi utelämnar gärna den överstreckade bortasegern och går på 1x! 

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

 

Skrällen
  • Torino 1X
team-skrallen
Spiken
  • Brighton
team-spiken
Draget
  • Under 2,5 mål Roma-Milan
team-draget
Köp en andel