Big 9 med 1 mille jackpot!

Publicerades den 28 oktober 2022

Veckans Big 9-kupong

Ingen jackpot på Stryktipset, inga extrapengar på Topptipset – då passar ATG på att fira 1 årsjubileum för Big 9 med en skön jackpot på 1 miljoner kronor!  Sex matcher från Premier League, en spansk, en tysk och en italienare bildar den härliga kupongen att sätta tänderna i! Liverpool och Barcelona lär bli de två mest betrodda lagen men det är två drakar som gått att fälla flera gånger denna säsong!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Då det varit veckorunda på Big 9 och lördagens lapp öppnades nyss har vi ingen omsättning att tala om. Därmed inga streckprocent att agera på.

Brentford hemma mot Wolves tror vi kan bli ett bra spiktecken att utgå ifrån. The Bees är starka hemma och Wolves ser riktigt kalla ut för dagen.

Bästa över/under på Big 9

Känslan är att Fulham-Everton kommer att vara en match där folket kommer favorisera överspelet rätt hårt, med Fulhams målglada matchande som stöd. Men i vanlig ordning gillar vi underspelen på Big 9, oftast där värdet finns. Under 2,5 mål när Everton spelar borta är ofta en framgångsrik melodi!

Bästa skräll på Big 9

X2 på Aston Villa borta mot Newcastle lockar men vi utser en riktigt tuff skräll denna vecka som den allra bästa! Valencia 1X mot Barcelona. Barca lär streckas riktigt högt och här vill vi snabbt ha med kupongrensaren 1X Valencia! 

Ett vasst team står redo att plocka ner Nian denna vecka! Miljongänget, Oskar Block och Daniel ”Striker” Domeij är taggade!

Våra andelar Big 9

Mot 9 välbetalda rätt!

 

Skrällen
  • Valencia 1X
team-skrallen
Spiken
  • Brentford
team-spiken
Draget
  • Under 2.5 mål Fulham-Everon
team-draget
Köp en andel