Bonus-Jackpot på ET

Publicerades den 3 december 2023

Gårdagens Stryktips blev tillslut en tråkig historia. Två sena mål från Swansea (90+4) och Plymouth (90+7) gjorde att utdelningen sjönk rätt rejält. Vi hade flertalet system i butiken som när det klev in på övertid i 16-matcherna såg riktigt fina ut. Men slutminuterna gjorde varken dessa system eller utdelningen gott. Vi får trösta oss med några svagt betalda 13-rätters men framförallt en fet Jackpot nästa lördag.

Idag söndag bjuds vi, som lite av en skänk från ovan, på en 5-miljoners Jackpot på Europatipset. Vi gissar att det från Svenska Spels räkning handlar om att man vill boosta den tävling som pågår just nu – Europamästaren.

Denna storleken av Jackpot får ändå anses som riktigt fin och vi ser ett stort värde i att vara med och tävla denna dag.

Vi har laddat upp Svenska spel-butiken med olika typer av system, bland annat flera av våra mycket populära U-system. De system som satt 13-rätt på Europatipset med hög utdelning två gånger på kort tid. Blir det ett fullbordat hattrick denna söndag?!

Som vanligt bygger vi här ett system på 1296 rader i grundramen. Systemet finns i butiken som andelsspelet Miljongängets Lilla ET för 96kr/andelen. Denna ram vässas sedan till ett reducerat system med hjälp av Reducering – Sveriges bästa reduceringsverktyg. Vi riktar in våra rader för utdelningar runt framförallt 100-200k. Häng med nedan!

Spikförslag

Fem spikar väljs ut att bygga detta system kring. Vi hämtar dem från olika %-intervall och tillsammans ger de en ganska bra kombination i våra ögon.

Tre styck ”50%-are” i form av Sevilla, Barcelona och Roma. Mellan tummen och pekfingret så har vi en flip på vinst för samtliga mellan och dessa är typiskt sådana tecken som måste hitta rätt i djungeln för att få ihop 13-rättaren vid denna typ av systemstorlek.

Utöver dessa spikas kupongens två största favoriter i form av Manchester City och Liverpool. Bägge ska ha mycket bra chans och även om streckningen är hög så kan vi ge oss potential att ta hem sexsiffriga belopp. Med den stora Jackpoten är det ett fint läge att försöka roffa åt sig någon hundratusenlapp utan att krångla till det allt för mycket.

Garderingar/Reduceringar

Med våra spikar behöver vi vara offensivare i val av utelämnande. Att betala för hela baletten av favoriter är meningslöst, då kommer inte ens den fina Jackpoten räcka till för vettigt betalt.

Vi utelämnar två överstreckade favoriter i samma kategori som våra tre ”50-%-spikar”. Om vi skrev att slantsinglingarna behöver gå med en på spikvalen så gäller samma sak på vaskningarna. Ska du hela vägen in i mål på 13-rättspoolerna så behöver du lyckas med marginalbesluten.

Förutom två utelämnanden färg-markerar vi även fyra st andra favoriter på kupongen. Tydliga sådana, men ändå inte i klass med City och Liverpool. I dessa matcher behöver det smälla till. Garderar du inte i City/Pool då krävs det att du gör andra moves på kupongen. Vi ställer ut därför ett tufft krav genom att minst 1, men max 2 får segra av dessa fyra lag. På så sätt justerar vi våra inlämnade rader mot det högre utdelningsfacket och kapar i samma veva du rejält favoritbetonade kombinationerna.

1296 rader har blivit 896 rader med hjälp av enkla medel. 31% av grundramen eller motsvarande 400 rader är borta.

Titta på hela systemet – klart för inlämning

 

 

Skrällen
  • Bournemouth 1X
team-skrallen
Spiken
  • Manchester City
team-spiken
Draget
  • Reducera bort flera av de halvstora favoriterna
team-draget
Miljongängets Europatipsandelar